avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
1. a
2. b

1. pentru ca: a) poate fi atacata cu recurs doar incheierea prin care SE DISPUNE suspendarea, nu si cea prin care a fost respinsa
b) incheierea prin care se dispune disjungerea nu este supusa niciunei cai de atac
2. pentru ca, in cazul in care se inlocuieste amenda cu inchisoarea, inchisoarea se intelege cu executare efectiva.

Parerea mea...:)
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
mike11, utilizator
mike11 a scris:

1. a
2. b

1. pentru ca: a) poate fi atacata cu recurs doar incheierea prin care SE DISPUNE suspendarea, nu si cea prin care a fost respinsa
b) incheierea prin care se dispune disjungerea nu este supusa niciunei cai de atac
2. pentru ca, in cazul in care se inlocuieste amenda cu inchisoarea, inchisoarea se intelege cu executare efectiva.
Parerea mea...:)

Corect si bine argumentat =D>
carmen_miron a scris:

Dar oare din posturile de executie vacante cum apar in link-urile postate de tine cate vor scoate in toamna?

Daca bine am numarat, sunt 163 de posturi la judecatori si 143 la procurori.
Cate 100 vor fi ocupate de catre cei care dau def-ul pe 7 noiembrie, asa ca, dupa parerea mea, vor scoate cel mult 63, respectiv 43.
Iar examenul, daca se da si Doamne-ajuta sa aiba loc, va fi, cred, pe 14 noiembrie. 7 noiembrie pica, pentru ca atunci se da def-ul sau capacitatea ori cum i-o zice, iar pe 31 nu se da, pentru ca ar fi trebuit sa apara pe ordinea de zi a sedintei plenului CSM din 9 septembrie, dar nu a aparut.
Daca se da in 14 noiembrie, se va hotari in sedinta din 23 septembrie, iar anuntul ar aparea in miercurea urmatoare, pe 29 sepembrie (cu 45 de zile inainte). Urmariti ordinea de zi a sedintei din data de 23 septembrie, de obicei se publica pe net in vinerea precedenta, deci pe 17 septembrie.

@lore26
Vechimea trebuie sa o ai la data sustinerii examenului, scrie clar in regulament.

PS Azi-noapte am visat ca a trecut examenul si ca facusem peste 7, dar nu mai stiu cat. Tin minte doar ca vroiam neaparat sa intre pe forum, sa facem "clasamentul karmina". Cred ca il putem numi asa, clasamentul online e "marca" ei, nu?:D
Spor la invatat tuturor si mult succes! Si sa speram ca examenul INM o sa ii "trezeasca" putin pe mai-marii CSM si vor fi mai atenti cu noi, in sensul bun al cuvantului.
V-am pupat!:)
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
ursuletz, utilizator
Revin asupra mesajului de mai sus, cei care dau examenul de capacitate sunt deja judecatori, chiar daca nu definitivi, ocupa deja posturi in sistem, deci nu mai scadem cate 100 din locurile vacante, asa ca ar fi cel mult 163, respectiv 143, dar ma indoiesc ca vor scoate la concurs asa multe posturi.
ursuletz a scris:

Revin asupra mesajului de mai sus, cei care dau examenul de capacitate sunt deja judecatori, chiar daca nu definitivi, ocupa deja posturi in sistem, deci nu mai scadem cate 100 din locurile vacante, asa ca ar fi cel mult 163, respectiv 143, dar ma indoiesc ca vor scoate la concurs asa multe posturi.

:yeah:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)