avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
danielled a scris:

Si eu la fel. Asteptaaaaaammmmmmmm

si eu....:P
cica ...sotul meu baga aspiratorul=D>:love2:

"el (pretul) trebuie sa fie: fixat in bani, determinat sau determinabil; sincer si serios. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, contractul este nul absolut - cel putin ca vanzare-cumparare" - Contracte speciale, Fr. Deak
Si ca sa facem asteptarea mai usoara va rog uitati-va peste decizia urmatoare
[ link extern ]

Se cam bate cap in cap cu faptul ca arestarea preventiva a inculpatului nu poate depasi un termen rezonabil si nu mai mult de 180 zile.
Voi ce credeti?
Edit: pe de alta parte CA Timisoara in dec. nr. 1072/2007 zice ca - in aplicarea jurisprudentei CEDO referitoare la limitele rezonabile ale duratei arestarii preventive, trebuie sa se realizeze un just echilibru intre interesele societatii si ale inculpatului, astfel incat arestarea preventiva care a depsit deja limitele rezonabilului va fi inlocuita cu obligarea de a nu paarsi tara - masura care asigura desfasurarea procesului in bune conditii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
carmen_miron, utilizator
carmen_miron a scris:

[ link extern ]

Se cam bate cap in cap cu faptul ca arestarea preventiva a inculpatului nu poate depasi un termen rezonabil si nu mai mult de 180 zile.
Voi ce credeti?
Sper sa nu gresesc.
Din cate stiu eu, arestarea preventiva a inculpatului nu poate depasi un termen rezonabil si nu mai mult de 180 zile IN CURSUL URMARIRII PENALE. In CURSUL JDUECATII, instanta mentine arestarea preventiva
fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

[ link extern ]

Voi ce credeti?
Sper sa nu gresesc.
Din cate stiu eu, arestarea preventiva a inculpatului nu poate depasi un termen rezonabil si nu mai mult de 180 zile IN CURSUL URMARIRII PENALE. In CURSUL JDUECATII, instanta mentine arestarea preventiva

nu gresesti fluturas, asa este, numai in cursul u.p. termenul este de 180 zile, in cursul judecatii arestarea se mentine, instanta avand obligatia sa verfice legalitatea si temeinicia arestarii periodic,la 60 zile, 40 respectv 30 in functie de varsta inculpatului.

nu se mai afiseaza odata ordinea solutionta, ca innebunesc asteptand:foottap:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)