avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
CA Timisoara in dec. nr. 1072/2007 zice ca - in aplicarea jurisprudentei CEDO referitoare la limitele rezonabile ale duratei arestarii preventive, referitor la cauza aflata in recurs trebuie sa se realizeze un just echilibru intre interesele societatii si ale inculpatului, astfel incat arestarea preventiva care a depsit deja limitele rezonabilului va fi inlocuita cu obligarea de a nu paarsi tara - masura care asigura desfasurarea procesului in bune conditii.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
carmen_miron, utilizator
Asa este. Termenul de max.180 zile este pentru faza de urmarire penala.
artax a scris:

cip3118 a scris:

Si uite asa se mai ocupa 200 de locuri in sistem
[ link extern ]

Astea cred /sper ca erau rezervate...
Ajutor!
Boroi si altii, drept civil, Hamangiu 2009, pag 363:
"De mentionat ca, in cazul in care pretul nu este determinat sau determinabil prin elemente ferme stabilite de parti, vanzarea este nula absolut."
si , cateva randuri mai jos:
"Sanctiunea nedeterminarii pretului este nulitatea relativa."
:-/...si ziceam ca sunt la recapitulare

Eu invat dupa Deak dar nu inteleg ...lipseste ceva din context:hm:
Locurile celor din anul 2 de INM nu au nicio legatura cu locurile vacante in sistem. In anul 2 se face practica de judecator sau procuror la instantele si parchetele unde sunt tutori de practica. Cei care au mers la Oradea ( sunt 4 auditori si nu 3, mai e unul sus scris cu rosu mutat de la PJS 3) ca si in alte locuri sunt auditori de justitie si urmeaza sa faca practica pe langa un magistrat definitiv (probabil unul intrat la astfel de examene care din indrumator ajunge sa fie indrumat de auditorul care pana a ajuge in anul 2 a dat de 50 de ori mai multe si mai grele examene). Asa ca locurile vacante raman in continuare vacante. Auditorii din anul 2 de la INM vor trebui sa se intoarca la Bucuresti pentru a da examenul de absolvire al INM si abia dupa asta vor putea ocupa un loc de procuror sau judecator stagiar si sa ocupe un loc in sistem, dar asta in vara lui 2011.
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
ContSters165923, utilizator
Lav-Cris a scris:

Asa este. Termenul de max.180 zile este pentru faza de urmarire penala.

Da la UP e simplu in faza judecatii nu sens in care va rcomand sa citit si
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)