avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
nu voi intelege niciodata de ce intotdeauna iese la iveala intai rautatea din om.
eu am pregatit om care sa stea in locul meu cat timp sunt in concediu, om care e posibil ca acum sa ramana(pentru ca e pila de pdl-ist), iar eu sa fiu nevoita sa plec.
cand a venit de pe bancile unei fac de drept particulare nu stia bine nici denumirea materiilor pe care le-a studiat, dar eu l-am ajutat si l-am invatat "meserie"...fara sa ma gandesc ca el a avut sansa sa intre fara dureri de cap, iar eu am invatat pentru examenul de angajare 1 luna de zile stive de legi(unele dintre ele inutile in cariera mea)
nu m-am simtit niciun moment amenintata de venirea acestei persoane.TOATA STIMA SI RESPECTUL daca reuseste sa ma depaseasca profesional.Asta inseamna ca mai trebuie sa invat eu, si in loc sa ma lamentez mai bine mai studiez.

dupa cum se vede unii ne considera niste familisti batuti in cap, care nu prea ar avea ce cauta in sistemul judecatoresc pentru simplul motiv ca "nu suntem ca ceilalti."
hai.. ca nu as vrea sa ma bag si eu in seama si sa fiu rautacios.. dar statul pe avocatnet... dauneaza grav ............nereusitei la examen....au mai patit-o si altii... karmina..triton...etc...
Asa ca urmatorii o sa fim noi..... doamne ajuta....
era logic si normal sa fie pe 21 noiembrie.. din moment ce au luat-o in discutia plenului.... avand in vedere anii anterior....
in general si-au respectat practicala nivel de CSM...ceea ce nu se poate spune la nivel de instante...
Bine ai revenit Sendre :D
ma bucur sa mai putem sta de vorba Carmen.. si spor la invatat.... unde te inscrii?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)