salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
[ link extern ]
Daca tot nu am nimerit data, macar sa va ofer in premiera locurile scoase la concurs. Doar pentru judecatori. Pe coloana din dreapta sunt scrise posturile indisponibilizate pentru concursul de admitere in magistratura.
Multe, puţine, astea sunt, pe ele vă bateţi. Lăsaţi lamentările, vai ce mă fac, mă duc la mama naibii, etc. Arta cere sacrificii...
Cineva dintre voi spunea că e bună concurenţa, sper să fie cât mai mare. Sper să fie subiecte decente, nici infecte, nici banale. Să fie o treabă corectă.
ªi mai terminaţi cu paralelele faţă de INM, nu sunteţi în măsură să faceţi comparaţie, cu tot respectul.
Tragi tare, te duce capul, ai şi ceva baftă, iei examenul. Cam asta e reţeta. Sistemul are nevoie de voi. Aşa că spor la treabă şi baftă.
Neata Artax. Noutatile sunt bine venite. Important e sa intram ca dupa aia sigur se descurca fiecare. Apropo de locuri, nu sunt mai multe decat anii trecuti cu exceptia celor din martie 2010 cand au fost mai multe pentru ca nu se ocupasera toate in noiembrie 2009.
Spor si :coffee: