avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
triton@ a scris:

Mult succes tuturor! Să dea Dumnezeu să vă împliniţi visul! Multă putere de învăţat, mai aveţi puţin!:hugall:

N-ai uitat forumul triton=D> multumim frumos! Sa dea Dumnezeu :vishenka:
Dr.civ.Curs selectiv....Boroi s.a
pag.160-este imprescriptibila
1. act in revendicare mobiliara a unui bun propriet privata de la posesorul de rea credinta sau detentor.
2 act negatorie

dupa care

in Dr. civil.P.gen.Boroi
pag 376 -
1 nota subs....termenul de prescriptie de 30 ani ar fi aplicabil act in revendicare mobiliara a unui bun propriet privata de la hot, gasitor sau de la posesorul de rea credinta
2. si act negatorie prin care se contesta un drept de uzufruct sau uz avand ca obiect un bun mobil.

Si la sf. paragrafului, dupa ce m-a aiurit de tot,#-o spune ca "majoriatra, daca nu chiar unanima a devenit conceptia potrivit careia drepturile reale principale sunu imprescriptibile extinctiv.

X-(#-oX-(#-oX-(

Ce ma enerveaza pe mine opiniile astea....

Buna dimineata!:coffee:?, sau e prea devreme?
Pentru neavocati:" Cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati", cam stufos, nu? Am cam mantuit-o, parca e prea detaliata in cod in comparatie cu alte proceduri...
Oricum, spor la treaba!
V-ati inscris?
artax a scris:

Buna dimineata!:coffee:?, sau e prea devreme?
Pentru neavocati:" Cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati", cam stufos, nu? Am cam mantuit-o, parca e prea detaliata in cod in comparatie cu alte proceduri...
Oricum, spor la treaba!
V-ati inscris?

neata!
nu este devreme.
m-am trezit la 5:D
ideea e ca ma dor ochii rau, ma ustura imi lacrimeaza...de-abia mai citesc.
luni cred ca ma inscriu.
Asa ma gandeam si eu ca luni ma inscriu, numai ca intre timp s-a imbolnavit cea mica, o bucurie ce mai ... e maraita, nu se joaca cu cea mare, vrea numai cu mine. Maine va trebui sa o duc la doctor ca sa nu am vre-o surpriza. Concluzia e ca deja am reusit sa nu imi respect planul facut #-o.
Cea mare e clasa a II si mai trebuie verificata, ajutata. Sotul ma ajuta dar nu pot sa nu ma ocup si de ea asa ca e misto.
Una peste alta mergem inainte. Mai sunt 6 saptamani.:stunned:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)