salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pentru lamurirea dispozitivului hatararii partea are solutii alternative fie contestatia la executare ( la titlu) fie art 281 indice 1.
Apoi art.401 spune ca aceasta contestatie la titlu poate fi facuta oricand in termenul de prescriptie..............
Atunci care ar fi ratiunea sa existe termen pt. cererea de lamurire a dispozitivului daca, contestatia la titlu se poate face oricand.
Hotararea se pronunta intotdeauna in sedinta publica, indiferent daca sedinta de judecata a fost publica sau in camera de consiliu. A se vedea in acest sens art. 121 alin. 3 Cpc.
La falsificarea de moneda sau alte valori actiunea de detinere este absorbita in modalitatea punerii in circulatie sau doar in modalitatea falsificarii, voi ce parere aveti ? Concurs intre detinere si punere in circulatie sau infractiune unica? Eu am gasit doua opini diferite Boroi, T. Toader