avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Inscrisurile care emana de la persoana juridice private care desfasoara o activitate de interes public nu sunt asimilate inscrisurilor oficiale?
carmen_miron a scris:

Draga laryssa la procedura civila eu sunt cea mai tare ... de cap :hammer: Ati vazut grilele puse de Rino pe topicul cu INM? Ma doare capul numai cand le citesc :">

le-am vazut si sincer mi se par greoi formulate.. in special grila 3, tre sa stai sa o deslusesti..si pana m-am dumirit eu despre ce e vorba normal ca am luat-o prost X-( :happy:
e tragico -comic
I. Neagu, Tratat, pag. 402, vol I :" Potrivit art. 49 alin. 3, modificat prin Legea nr. 281/2003, procurorul care a pus in miscare actiunea penala sau a dispus trimiterea in judecata nu poate pune concluzii la judecarea cauzei":O:O:O
Eu n-am lucrat in penal , dar parca asta inseamna ca dupa instrumentare si intocmire rechizitoriu, procurorul devine incompatibil sa sustina ce a lucrat???Si , oricum, in C. pr. pen., la textul indicat nu scrie asa . Acolo spune la al. 3 ca procurorul care a participat la solutionarea cauzei in prima instanta nu poate pune concluzii la judecarea ei in caile de atac. Asta sta in picioare.
Tind sa cred ca este o eroare de redactare a textului din tratat, si, daca nu inteleg, nu pot sa retin, nici sa merg mai departe eficient.Pareri?Help!
Iti recomand sa abandonezi tratatul :D
buna dimi!
gata ...am terminat cu cheful...si cu spalatul vaselor dupa....:((
de azi ma apuc de procedura civ....i-am alocat doar 8 zile.#-o
voi cum ati invatat apelul si recursul....ca pe mine ma omoaraX-(

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)