salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
intr-adevar Boroi nu include simulatia ca exceptia reala de la principiul relativitatii ...spune ca majoritatea o considera exceptie aparenta si ca el o considera exceptie de la opozabilitate.
Noah bun, da daca trendu e sa fie considerata ca exceptie la relativitate noi cum s-o consideram? :O vai mie examen la magistratura mi-a trebuit #-o
Nu stiti cine e in comisie? daca e Boroi raspundem ca el ... vorba aia fa-te frate cu draku pana treci puntea, intrebarea e cine e draku?
si inca o chestiune... subiectele de admitere pt.noi au un calapod, pt.promovare altul, pt.capacitate altul, la inm altceva....
m-am uitat si eu atunci pe cele pt.promovare, din curiozitate evident! dar nu am ajuns inca acolo...
si daca voi credeti ca toti magistratii sunt de acord in anumite chestiuni...(nedezl.prin ril)
Ai dreptate Thomas.
Nici eu nu-mi fac griji pentru astfel de subiecte. Daca o sa stiu lucruri de genul cu intentie , fara intentie, in 5 zile in 3 zile, in camera de consiliu sau in sedinta publica, cu recurs separat, nulitate absoluta, relativa , cu vatamare , fara vatamare, se absoarbe sau concurs, etc., restul este pentru 10, iar eu nu tind decat la 8.
O sa am timp pe urma sa-mi clarific si lucrurile controversate si sa am o parere bazata si bine argumentata.
acu' ne mai apropiem de realitatea exam.nostru... cand nu pricepeam cum e cu 140 ind.3 c.p.p (cred ca stii) am intrebat si un prieten fost procuror... si ei, ca si noi, stiu bine cu ceea ce lucreaza!
eu ma multumesc sa fiu peste linia de "admis"