salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Mai sunt 5 zile pana la examen, dar de repetat .... maxim 3 zile! Vineri este mai mult pentru pregatirile de drum, de lasat familia cu toate in ordine, de dat indicatii "substituitorilor " de mame, s.a.m.d.! Eu nici nu am pus vineri la socoteala....
Ca sa nu mai spun cat de repede trec orele ... si cat as mai avea ... si ce mi-ar fi placut sa mai fi fost macar 1-2 saptamani ...
Dar, mai bine asa ... ca nu as mai putea trece inca o data prin presiunea asta ...
Spor sa aveti!
Cineva remarca in urma cu ceva vreme ca nu mai suporta cafeaua. Sunt deja la a doua azi, si cred ca nu voi mai bea cateva luni dupa ziua de duminica...
Am un stres, de nu stiu pe ce sa pun mana, ce naiba sa mai citesc, acuma le stiu, acuma nu le stiu. De fapt, numai cei care stiu foarte bine si cei care nu stiu nimic nu se streseaza, ceilalti , care au muncit, dar sunt "intre" sau nu stapanesc isi rod unghiile...
da...
aici avantaj eu, ca duminica merg direct la exam....
da' si la voi, drumul va mai poate relaxa....
eu am ajuns sa inchid ochii cand ies afara, lumina fiind f.puternica...