avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
doniacris a scris:

no' las'ca om veni sub scut de data asta !!!

Doamne-ajuta!
aveti dreptate!
si ruta Sibiu, Fagaras, Brasov.... e mai liber o bucata... dar V.Prahovei poate fi aglomerata! atentie ca in weekend toti nebunii pleaca la munte...
ma gandesc la cine zicea ca face 10-12 ore... de la Sighet... Baia mare...se face asa...
ati luat in calcul si varianta cu avionul???
de la Baia Mare vin, am luat in calcul si varianta cu avionul dar n-am luat in calcul vremea(in altii ani in noiembrie, datorita cetii avioanele nu plecau sau daca plecau , plecau cu mari intarzieri asa ca am decis sa nu risc si uite ca acuma e vreme frumoasa si eu n-am rezervare la avion)
:help:de unde a scos mitrache chestia ca in cazul minorului se poate dispune prelungirea termenului de incercare cu 3 ani?
in cod nu scrie, cel putin nu in al meu.:))

doniacris a scris:

Dragilor, va spuneam acum ceva timp ca nu stiu ce soi de cafea ar trebui sa se inventeze ca sa mai aibe vreun efect ... la mine, ceo putin ... cred ca mi-e ficatul franjuri ... mai ales ca daca nu fumez parca nu se aseaza ideile mai bine ... plus ca daca nu s-ar termina cu examenul asta, s-ar schimba functiile organismului, in sensul ca as ajunge sa ma hranesc prin fotosinteza ... cu lumina de la geam:D
Nu mai stiu ce am mancat si de cand, nici azi nu stiu ce mananc, ah, da ... duc copilul la mama si dau cu nasu' pe la bucatarie ... si cam atat!
Si pana deseara ... "destractie" ....
... si ce repede trec orele ... si cat ar mai fi de repetat ... si ....si .... si .....
#-o#-o#-o
[/quot
Cum sa nu stii, mananci cartile...Am dobandit niste automatisme, ma trezesc pe la 3-4-5 fara ceas, constiinta ma impinge jos din pat, imi fac o cafea, bleah!, iau cartea si incep, ba din carte, ba din cod, ba din lege, cu marker, cu RIL-uri, cu jurisprudenta...pe la 6,30, cand incepe sa se lumineze ma ia un somn... pas!!, la 7 trebuie sa trezesc fetele , sa le pregatesc de scoala, si iar ma intorc la RIL, cod, lege, tratat, marker, si la scarba aia de cafea , care, asa cum spuneai si tu, nu ma mai ajuta nici daca as manca-o cu lingurita...
Ce ma mai plangocesc!!! Dar pentru voi nu sunt nici noutati, nici lucruri straine, pentru ca am convingerea ca ati sacrificat cel putin la fel de multe pentru examenul asta, si de aceea stiu ca aici pe forum , nimeni nu crede ca astea sunt exagarari...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)