salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Uite raspund eu numai sa terminati
eu stiu ca suspendarea se poate dispune in prima instanta. Ca hotararea prin care s-a dispus suspendarea se poate ataca cu recurs, ca cea care respinge nu se poate ataca.
Nu am citit nicaieri sa se poata suspenda in recurs
Draga Petra daca am spus tampenii te rog eu pune raspunsul bun.
Scuze daca las impresia ca ma contrez.
Eu acum ma joc pentru ca sunt atat de stresata ca nu pot sa citesc nimic , imi fug efectiv ochii , si tremur toata. Este un mod de a ma relaxa , fara sa merg prea departe de carte.
nu conteaza raspunsul sau daca gresesc eu sau altii nu are nici o consecinta.
daca nu conteaza raspunsul atunci mai bine nu pune intrebarea
Pt ca dupa mine onteaza foarte mult cine greseste si e pacat sa ramanem cu informatii gresite asta daca mai folosim forumul ca pe un real ajutor
E OK ªI DACÃ NE CONTRAM, NUMAI SÃ O FACEM CU BUNÃ-CREDINŢÃ. M-Aª RETRAGE DACÃ Aª DERANJA BÃTÂND CÂMPII. EU AM UN RÃSPUNS LA ÎNTREBAREA PETREI DAR E O OPINIE DOCTRINARÃ SINGULARÃ DIN CÂTE ÎMI AMINTESC.
E OK ªI DACÃ NE CONTRAM, NUMAI SÃ O FACEM CU BUNÃ-CREDINŢÃ. M-Aª RETRAGE DACÃ Aª DERANJA BÃTÂND CÂMPII. EU AM UN RÃSPUNS LA ÎNTREBAREA PETREI DAR E O OPINIE DOCTRINARÃ SINGULARÃ DIN CÂTE ÎMI AMINTESC.