Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
depinde...=D>=D>=D>de =D>motivul de suspendare....
petra13 a scris:
PENTRU MINE SAU THOMAS? NU TREI SÃ ÎL AªTEPŢI?
Prima data trebuie sa inteleg eu ceva mai tare decat atat.
Oricum intrebare pentru tine:
Incheierea data in recurs prin care se dispune suspendarea judecatii se poate ataca cu recurs?
nu te "vanez"; dar cred ca am simt pedagogic si nu pot lasa lucrurile incurcate....
thomas28 a scris:
THOMAS, CAUŢI SÃ ÎŢI FACI MOTIVAŢIE CU MINE? CÃ DE CÂND ŢI-AM RÃSPUNS LA POSTAREA ASTA MÃ VÂNEZI PERMANENT. OK, SUNT INVIDIOS PE TINE CÃ AM VÃZUT CÃ EªTI FOARTE PREGÃTIT. ªI NU SUNT SUPÃRAT PE TINE, ÎMI EªTI DRAG.
ganditi-va ca va privesc cei care sunt curiosi/invidiosi ca veti lua acest examen! si cei care apreciaza realizarile profesionale....
BINE AI REVENIT, CÃ TE AªTEPTAM.
magiunel a scris:
nu te "vanez"; dar cred ca am simt pedagogic si nu pot lasa lucrurile incurcate....
thomas28 a scris:
THOMAS, CAUŢI SÃ ÎŢI FACI MOTIVAŢIE CU MINE? CÃ DE CÂND ŢI-AM RÃSPUNS LA POSTAREA ASTA MÃ VÂNEZI PERMANENT. OK, SUNT INVIDIOS PE TINE CÃ AM VÃZUT CÃ EªTI FOARTE PREGÃTIT. ªI NU SUNT SUPÃRAT PE TINE, ÎMI EªTI DRAG.
ganditi-va ca va privesc cei care sunt curiosi/invidiosi ca veti lua acest examen! si cei care apreciaza realizarile profesionale....