avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Da ai dreptate trebuie facuta distinctia intre internare si internare medicala, e vina mea.
te invidiez ca esti asa relaxat si le cam sti pe toate, as vrea sa fiu in locul tau, din pacate eu trebuie sa termin azi de repetat procedura penala si din restul nu mai stiu nimic.
Dar merg inainte ca si catarul.
Maine plec si eu de dimineata la Bucuresti, asa ca s-ar putea sa nu mai intru si va urez BAFTA si sa ne auzim cu bucurie dupa examen.
multumim celor care ne ureaza bafta la examenul asta!
drum bun petra si sa ai grija de tine pe drum!
magiunel a scris:

LA CE MATERIE VÃ SIMŢIŢI CEL MAI BINE PREGÃTIŢI ªI LA CARE CEL MAI RÃU?

materia cea mai bine pregatita: "DESENE ANIMATE"

SUCCES TUTUROR!
eu plec maine dupa ora 12, fac doar 3 ore pana la Buc.
petra13 a scris:

Da ai dreptate trebuie facuta distinctia intre internare si internare medicala, e vina mea.
te invidiez ca esti asa relaxat si le cam sti pe toate, as vrea sa fiu in locul tau, din pacate eu trebuie sa termin azi de repetat procedura penala si din restul nu mai stiu nimic.
Dar merg inainte ca si catarul.
Maine plec si eu de dimineata la Bucuresti, asa ca s-ar putea sa nu mai intru si va urez BAFTA si sa ne auzim cu bucurie dupa examen.
MÃI DAR NU AI DE CE SÃ MÃ INVIDIEZI CÃ NICI NU ªTIU MULTE NICI NU SUNT RELAXAT. Aª PREFERA SÃ FIU SUPER STRESAT ªI SÃ IAU NOTÃ MARE DECÂT RELAXAT ªI SÃ PIC. NIMIC EXTRAORDINAR. ÎMI PARE TARE SAU CÃ NU AM MAI MULT TIMP PENTRU CEDO: MI SE PARE SUPERB. ORICUM, CU CEDO ÎNCHID CERCUL - CU CEDO AM ÎNCEPUT PREGÃTIREA, CU CEDO O TERMIN. A FOST UN DRUM GREU, DAR ÎI MULŢUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU EL ªI PENTRU EFORTUL DEPUS, ORICE REZULTAT Aª OBŢINE.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)