avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
243(2)
Eu am retinut asa, ca procurorul dispune prin rezolutie atunci cand nu a fost pusa in miscare actiunea penala, iar cand a fost pusa in miscare actiunea penala dispune incetarea numai prin ordonanta.
Si ca o exceptie este art.10 lit b indice 1, cand fapta nu prezinta gradul de pericol social si atunci se dispune scoaterea de sub u.p. numai prin ordonanta.
Acum ma duc iar la cod sa vad daca nu cumva am batut campii.
blue ray a scris:

S-aveţi baftă cu toţii! Să vă odihniţi în noaptea de dinainte de examen şi să vă concentraţi la examen. Încercaţi sa nu daţi examenului o încărcătură mai mare decât se impune, nu va stresaţi inutil.
Sper ca subiectele să fie decente, normale pentru nivelul ăsta, nici banale şi nici imposibile, interpretabile, etc.
S-aveţi parte de un examen corect. :luck:
EªTI DEJA MAGISTRAT?
Regula

neinceperea, scoaterea, incetarea urmaririi penale cand nu e pusa in miscare actiunea penala- rezolutie
scoaterea neinceperea ........... cand e pusa in miscare............- Ordonanta
exceptie art. 10 lit bindice 1- ordonanta
tot ordonanta e si la clasare
Dupa cum vedeti nu ma pot abtine.
magiunel a scris:

Ayaz a scris:

Ziua de duminica este guvernata de soare, astfel ca veti avea calea luminata si gandurile clare pt o concentrare maxima si multa atentie. Multa BAFTAAAAA va doresc si D-zeu sa va lumineze creierul si mintea intr-o zi atat de importanta!:):luck::luck::luck:
OAAAU! PÃI ªI ABIA ACUM NE SPUI TREABA ASTA CU SOARELE, CÃ DACÃ ªTIAM NU MAI CITEAM NIMIC! ªI DACÃ PLOUÃ?!! MAI BINE A ZIS CINEVA AICI PE FORUM CÃ PE 21 E SÃRBÃTOAREA INTRÃRII ÎN BISERICÃ A MAICII DOMNULUI - ªI AICI SCRIU LA MODUL SERIOS.

:D
Si daca ploua, soarele poate fi pe langa nori sau dincolo de nori, referirea era insa dpdv astrologic. Cu atat mai mare este sansa cand este si sarbatoare asa importanta. Inchinati-va la Maica Domnului inainte de a pleca la examen sa va lumineze si sa va usureze efortul in a da raspunsuri corecte la intrebarile ce le veti avea la examen si, cine stie, poate chiar veti avea parte de o minune!:)

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)