Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
sa ai grija de tine! drum bun! si restul, va veti convinge dupa examen! bafta maxima!
Maine de pe la pranz voi fi pe drum...seara ajung, mi-am facut o rezervare ,cred ca in zona Univ. T. Maiorescu ...daca am internet la hotel mai intru maine seara, sau pe drum , la cafeaua din benzinarie ...
Succes tuturor! A fost o munca uriasa, dar mi-a placut. Sa auzim de bine!
Multumim Karmina sa dea Domnu sa ne revedem colegi!
Si pt ca stiu ca ai luat examenul din prima, daca nu ma inseala memoria, spune-mi cum ai procedat in examen, ai facut prima data spetele, le-ai luat pe rand, ai stat pana la sfarsit, ai ascultat primul instinct?
Ai repetat pana in ultimul moment?
E interesant de stiut de la un om care a trecut cu brio prin ce trecem noi acum
[/quot
am repetat pana la 12 noaptea, inaintea examenului, pentru a termina de trecut a doua oara prin materie....dar nu v-as sfatui..
e fff important sa fiti odihniti și calmi...cat de greu ar parea, trebuie sa tratati situatia cu calm, pentru a nu va panica....
ca mod de rezolvare a grilelor, eu le-am facut in ordine
la care nu eram sigura de raspuns, nu stateam mult pe ele...le-am lasat si le-am facut la sfarsit
cea mai mare greseala a fost insa ca, dupa ce am terminat tot, sa mai trec odata peste grile...4 le-am modificat, dar gresit, caci era bine prima data
va doresc multa bafta!
retraiesc emotiile dinaintea examenului...:">
Sa aveti o minte sclipitoare!
E f. important sa fiti calmi, sa ganditi pozitiv și sa aveti incredere in voi si in D-zeu!
:luck :luck::luck::luck: