avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
krmn, multumesc mult! Acum imi este cu adevarat clar de ce s-a calculat asa termenul de reabilitare la acea speta...:)
va puteti spune parerea in privinta notei de intrare? care credeti ca va fi? cu aproximatie, evident
bianca...dupa calculele mele 7,55....dar cred ca e prea putin....subiectele au fost accesibile....pentru cine a reusit sa se concetreze a fost un bun prilej de a obtine o nota mare....din pacate nu si pentru mine...
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
sendre, utilizator
In primul rand vreau sa ii felicit pe toti cei care au participat la examenul asta :vishenka:
Eu am reusit performanta sa fac 15 spete si sa pic examenul daca asa ceva se poate intampla :(( Imi iese 6.75 si mi-e o ciuda pe mine de mor.
Am facut praf teoria, nu stiu ce s-a intamplat dar am gresit intrebari simple.
Oricum ar fi eu imi voi linge ranile si ma voi intoarce la studiu.
Pt mine examenul asta a confirmat faptul ca am potential ca sunt in stare sa invat si ca pot. Deci fratilor cat de curand eu zic sa deschidem un post ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011.
Miruna Gabriela a scris:

va puteti spune parerea in privinta notei de intrare? care credeti ca va fi? cu aproximatie, evident

cum sunt notate spetele?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)