salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
salutare la toata lumea. eu mi-am calculat 8,75, sper ca nu am incurcat bulinutele. Am concurat pentru procurori, Tribunalul Cluj. Sper sa va ajute la clasament. bafta voua!!
Cred ca a fost o problema generala cu penalul asta. Si eu am gresit 7 din 10 la penal teorie. Am luat 7,35 dar nu cred ca prind ceva. Intru pentru prima data pe acest forum si imi pare foarte rau ca nu am stiut de el mai demult pentru ca ati oferit cei de aici foarte multe informatii utile. Si eu la fel ca voi am gresit prosteste. Prima data am dat in vara la INM si am facut 68 de puncte si aici unde a fost mai usor am luat doar 7,35. Nu inteleg de ce in conditiile in care am invatat mai mult decat pentru INM. Oricum, cert este ca trebuie sa merg mai departe desi nu mai am putere sa o iau de la capat. In tot acest timp mi-am neglijat copiii, sotul nu mai spun si pe deasupra am facut si o hernie de disc de la nemiscare cu invatatul asta. Nu stiu cat trebuie sa inveti sa poti lua examenul asta.