avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
camelia_r a scris:

da, ai dreptate, doar 27 din 900 si doar 29 din 700, dar m-am uitat pe forumul din martie, cam tot atatea note erau trecute, si au reflectat perfect rezultatele finale. poate va fi si de aceasta data la fel, sa speram...

in ce fel au reflectat rezultatele finale ca nu inteleg? din notele astea rezulta ca se intra cu 7? sau cum?
flavius1643 a scris:

magiunel a scris:

Andra Maria a scris:

magiunel a scris:

Andra Maria a scris:

va rog sa postati si pe cei sub nota 7 de care stiti. sa numaram. daca treaba asta suna ciudat si nesimtit, imi ceeeeer scuzeeeeeeeeeee, dar e important. eu stiu doar doi.
O IDEE BRILIANTÃ!

ma asteptam sa ma ataci. esti jalnic. si e trist, pentru ca daca ai trecut prin examenele astea de foc, ar trebui sa stii cat e de important sa stim si despre cei care au sub 70.
IAR MÃ JIGNEªTI. NU TE ATAC, DEªI AI FOST DE O OBRÃZNICIE SI BATJOCURA RARE SI GRATUITE. DAR MÃ GÂNDESC CÃ E CLAR CA EªTI CU NERVII ZDRUNCINAŢI DUPÃ CONCURSUL ASTA. ÎN FINE, RECUNOSC CÃ TE-AM IRONIZAT FIINDCÃ IDEEA TA, FAŢÃ DE CEEA CE SE DISCUTÃ AICI, E LA FEL DE UTILÃ CA TASTA "SCROLL LOCK".

de ce nu va intalniti undeva ca sa "rezolvati" problema asta...ca pe plaiurile mioritice. Desigur, glumesc...nu cred ca aici este locul pt. discutii de genul asta.

flavius, ai dreptate si imi cer scuze. n-o sa-i mai raspund.
NICI NU EªTI ÎN STARE, ALTFEL DECÂT JIGNIND.
nu, nu stiu nici eu ce sa zic, dar ei, din 30 de note publicate, au reprezentat practic jumatate dintre cei intrati, au gasit nota cea mai mare si cea mai mica, atat la procurori cat si la judecatori. chiar nu stiu ce sa zic, in marite au fost si mai multe locuri
dragilor, o sa se cada cu 8 se pare, e ghinion curat, ne-am dus toti la pomul laudat cu sacul si asta este

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)