salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna Seara! Salaj - judecatori: 7:65, 7:25, 7:15
procurori - 7:35
Felicitari tuturor celor care au postat pe acest forum. Au fost multi, printre care si eu, care au urmarit discutiile purtate, discutii care au fost foarte constructive. Chiar daca am urmarit din umbra aceste discutii, am simtit ca cei care au postat aici mi-au devenit foarte apropiati si, in fiecare zi, primul lucru pe care il faceam dimineata, era sa deschid forumul pentru a vedea ce a mai scris carmen miron, petra, camicris, doniacris si altii. M-am distrat foarte tare de versurile lui Doniacris. Mi-a parut rau de Camicris cand nu putea invata din cauza lui
Timi. Mi-a parut rau de colega care a suferit din cauza crizei renale si nu a putut invata. Practic, incerc sa spun ca toti acesti oameni mi-au devenit, fara ca ei sa stie, foarte apropiati.
Si pentru asta vreau sa le multumesc!
Pt.Magiunel: am inteles perfect ce ai vrut sa spui despre cei care au invadat forumul. Colega care ti-a raspuns asa de dur sigur nu a inteles ca tu nu ai avut intentia de jigni pe cineva.
O seara buna va doresc si nervi cat mai tari pana luni!
este primul meu post pe acest fosrum
vreau sa felicit atat pe cei care au sustinut examenul indiferent de rezultatul obtinut, precum si pe cei care prin grija si meticulozitatea de care dau dovada ne pun la dispozitie rezultate apropiate de cele reale.... un fel de "exit pol" (ma refer aici la moderatorii forumului)
este doar marti si deja avem niste note destul de mari. se pare ca se va intra cu nota destul de mare ceea ce mareste emotiile celor care au trecut de paragul de 7, insa sper sa nu ii demoralizeze pe cei care au obtinut un rezultat sub acest prag.
intotdeauna va fi o data viitoare pentru toti, speram cu totii ca aceea sa fie si linia de sosire.
v-am plictisit destul...
desi acesta e primul meu post pe forum va urmaresc de foarte multa vreme si sincer imi face placere sa vad ca aici intra si posteaza oameni nu numai culti, dar mai ales educati.
va rog sa treceti peste unele discursuri in contradictoriu care au o mai mica legatura cu scopul pentru care a fost creat forum si sa alegeti doar ceea ce credti voi ca va reprezinta din aceste postari
inca o data va rog sa imi iertati interventia de o mai mare intindere, nerecomandata forumurilor, insa m-am vazut nevoit sa intervin, ocazie cu care mi-am si creat cont.
bafta tuturor si un sfat pentru cei care se vor regasi in salile de repartitie... nu uitati de unde ati plecat si inserati in modul de aplicare a legii si factorul uman, nu numai matematica abstracta atunci cand veti decide asupra unor destine.
nu uitati ca spre deosebire de cei ce poarta roba la tribune de o mai mare perioada de timp, voi veniti din societate si ca sa zic asa aveti inca "pulsul strazii".
si eu am gresit prosteste speta aia
nu a pierdut calitatea de avocat nici un moment ala, insa restituirea dosarului trebuia facuta la parchetul care a sesizat prin rechizitoriu, parchet care isi va declina competenta catre parchetul curtii de apel scrie la 332 acolo
ne-am luat teapa cu speta aia