salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sper sa nu mai fie prea multe note in afara clasamentului vostru, astfel incat sa intrati toti cei peste 7, insa am mai multe cunostinte "secretoase" care au facut peste 7. asadar, vor mai aparea mai multi cu note mari. la procurori se va intra cu nota mai mica decat la judecatori. e clara treaba. mai e un weekend. vi-l doresc cat mai relaxant!
VÃ ROG SÃ ÎMI DAŢI VOIE SÃ VÃ FELICIT DIN NOU PENTRU NOTELE MARI ªI, ÎN ACTIVITATEA VOASTRÃ DE VIITORI MAGISTRAŢI, SÃ VÃ ROG SÃ ALEGEŢI SÃ AVEŢI DREPTATE ALÃTURI DE CEL SÃRMAN ªI AMÃRÂT ATUNCI CAND DREPTATEA E DE PARTEA LUI, DECÂT SÃ ŢINEŢI CU "BAROSANUL", CÂND E NEDREPT ªI MINCINOS.
'Neaţa! Am vizionat acum ce s-a mai discutat aseară. Dar cred că la Cta e o greşeală. La pg.434 fetele din Cta discutau că notele de 8,25 şi 8,30 aparţin aceleiaşi persoane. Modificarea nu s-a făcut însă în clasament. Vă uitaţi şi voi, poate greşesc? De fapt la câte note bune or mai fi, ce mai contează.
nici nu mai trebuie scoase notele din clasament, ieri vreo 3-4 persoane au cerut sa fie scoase note din clasament, un baiat a cerut sa fis scoase 2 note peste 8 am intrebat de ce sa fie scoase, sunt puse de el, sau a discutat cu cei care le-au declarat si au zis ca nu mai sunt de actualitate si nu a raspuns.
deci nu mai scoateti notele declarate decat motivat ca asa vin si eu si zic sa fie stersi toti cei care au peste 7,50