avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sendre a scris:

catalin3 a scris:

sendre a scris:

adrianabt a scris:

Felicitari celor care au reusit. Dar sa ma lamureasca cineva...va rog, locurile s/au suplimentat intotdeauna numai cand a renuntat cineva ori s/a intamplat sa fie suplimentate si fara aceasta conditie? Am 7,35.

s-au suplimentat odata prin 2007-2008 ca aasa a vrut CSM-ul.... Ulterior au acceptat suplimentarea doar daca a renuntat cineva..... pentru candidatii cu urmatoarea medie.....

ce ai facut sendre?

cata sunt pe 62....sper in continuare

bai sendre , eu zic sa pui mana pe sticla de beutura ca esti intrat
tu esti pe 62 si nu pe 58 pentru ca te cheama sendre si nu alexandrescu spre exemplu :))
la medie egala locurile se suplimenteaza automat fara discutii , adica 1000% (apuca-te si cauta la examenele anterioare , ca CSM-ul a dat niste hotarari in acest sens , pt. ca niciodata nu s-a picat la fix pe numarul de locuri)
eu vorbeam de cei cu media dupa tine ca au sanse de 75% sa fie chemati ulterior

nu te gandi ca va selecteaza in functie de vechime , criteriul vechimii s-a aplicat numai la repartizarea pe posturi
la cei in situatia ta intotdeauna s-a suplimentat

stay cool B-)
ElenaIB a scris:

ce ai facut? nu stiu ce nota ai si unde te/ai inscris?pt. sendre.

7,45 jude.... sunt ultimul om......
Tu ce ai facut?
catalin3 a scris:

sendre a scris:

catalin3 a scris:

sendre a scris:

adrianabt a scris:

Felicitari celor care au reusit. Dar sa ma lamureasca cineva...va rog, locurile s/au suplimentat intotdeauna numai cand a renuntat cineva ori s/a intamplat sa fie suplimentate si fara aceasta conditie? Am 7,35.

s-au suplimentat odata prin 2007-2008 ca aasa a vrut CSM-ul.... Ulterior au acceptat suplimentarea doar daca a renuntat cineva..... pentru candidatii cu urmatoarea medie.....

ce ai facut sendre?

tu esti pe 62 si nu pe 58 pentru ca te cheama sendre si nu alexandrescu spre exemplu :))
la medie egala locurile se suplimenteaza automat fara discutii , adica 1000% (apuca-te si cauta la examenele anterioare , ca CSM-ul a dat niste hotarari in acest sens , pt. ca niciodata nu s-a picat la fix pe numarul de locuri)

nu te gandi ca va selecteaza in functie de vechime , criteriul vechimii s-a aplicat numai la repartizarea pe posturi

stay cool B-)

Stiu Cata ca se suplimenteaza ..sigura problema ar fi sa se admita trei contestatii....... sa treca in fata...... si sa se intre cu 7,50....
Felicitari tuturor celor care au intrat!
sendre a scris:

catalin3 a scris:

sendre a scris:

catalin3 a scris:

sendre a scris:

adrianabt a scris:

ce ai facut sendre?

stay cool B-)

Stiu Cata ca se suplimenteaza ..sigura problema ar fi sa se admita trei contestatii....... sa treca in fata...... si sa se intre cu 7,50....

Felicitari tuturor celor admisi. E o zi mare pentru voi si familiile care v-au sustinut (si poate suportat pe unii in perioada asta =D> )

Stimate coleg sendre, la testul grila nu s-au admis niciodata contestatii, in istoria acestei modalitati de examinare, cu exceptia unei situatii, cand a fost vorba de o coincidenta de nume si au fost inversate rezultatele. Scannerul nu greseste.
Mai bine vezi ce poti face cu palinca aia, e pacat sa lasi asa ceva sa se oxideze...
Nu esti pe locul 62, esti pe 58, cum bine iti spunea catalin. Mai bine iti faci calcule si vezi pe unde ajungi in tara, sa aiba acolo macar gara si dispensar medical:D
Serios, nu iti face griji, gandeste-te la psihologic si fii calm.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)