salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Felicitari tuturor celor care au luat! mult succes pt cei care vor incerca si data viitoare! stiu ca e greu, si eu am trecut prin asta, cateva zile am fost suparat dar dupa aceea am luat-o de la capat.
multumiri lui ZZMAN care mi-a fost de un real ajutor si de asemenea vreau sa spun ca am avut de invatat cate ceva de la toti cei care au postat aici.
am luat 8,20 la procurori si o sa optez pt Caransebes pt. ca in Mehedinti nu sunt locuri.
Felicitari tuturor celor care luat si multa bafta celor care vor sustine acest concurs in martie! Eu am reusit la judecatori cu 7,90 .
Sincer va spun ca mi s+a parut fff. bun si ff. util acest forum! Am trait aceleasi emotii mari alaturi de toti ceilalti care au postat mesaje pe acest forum. Nu stiu cum as fi rezista tensiunii emotionale timp de o saptamana de zile daca nu ar fi existat acest spatiu virtual.
Toate clasamentele care au fost intocmite in aceste zile, toate mesajele care s+au publicat, tot ceea ce s+a scris aici, cred ca ne+a ajutat sa suportam emotiile care ne copleseau!
FELICITARI, SENDRE, PT. PROFESIONALISMUL DE CARE AI DAT DOVADA IN ALCATUIREA ACESTUI FORUM! AI FOST MEREU LA INALTIME!
FELICITARI TUTUROR CELOR CARE S+AU INSCRIS SI CARE AU POSTAT MESAJE PE ACEST FORUM PENTRU SOLIDARITATEA DE CARE AM DAT CU TOTII DOVADA!
VA DORESC TUTUROR TOT BINELE DIN LUME!
As vrea sa/i felicit pe toti cei care au postat pe acest forum pentru faptul ca s/au sustinut mereu si s/au incurajat la orice pas.
Fara acest forum timpul ar fi trecut mai greu
10 din 62 din Dolj la judecatori? 9 din 54 din Dolj la procurori? Uau! Uau! Nu cred ca s-au repetat notele! Felicitari! Numai Craiova ia bataie! Compensam, noi, Oltenii! Bafta pe mai departe! Un rezultat acceptabil............................