salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna seara! De ieri urmaresc acest topic .O idee minunata!Imi pare rau de faptul ca nu am putut sa contribui la clasamentele voastre! Am citit o mare parte din postari si m-au ajutat sa trec peste ultimele trei ore de asteptare a raspunsurilor.S-a demonstrat ca inainte de toate suntem oameni si apoi concurenti la cel mai dificil examen din tara. IMPRESIONANT! Mi-as dori sa pot recupera macar ultimele saptamani de forum si sa fi putut impartasi cu voi toate gandurile si sentimentele!Cu siguranta mi-ar fi fost mai usor.Inca o data imi cer scuze pentru lipsa notei mele din clasamentul de procurori.Suntem o natie binecuvantata de Dumnezeu si avem cele mai nobile sentimente de omenie....sunt madru ca fac parte din aceiasi bransa cu voi.
Subscriu cererii voastre: Procurori pozitia 1- Gorj- Tg-Jiu
felicitari tuturor,procurori -Valcea,poz 31,as opta pt ceva aproape de casa ,dar la cati olteni luara vericule,varianta cade sigur. asa ca sper sa prin Oradea