avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Am spus ca oraselul asta mic, de nici 300.000 de locuitori, are oameni destepti. Cred ca nu m-am inselat! Nu-i asa?
azir a scris:

10 din 62 din Dolj la judecatori? 9 din 54 din Dolj la procurori? Uau! Uau! Nu cred ca s-au repetat notele! Felicitari! Numai Craiova ia bataie! Compensam, noi, Oltenii! Bafta pe mai departe! Un rezultat acceptabil............................
CE NOTE BUNE LUARÃ OLTENII, VERICULE! TARE BUNE NOTE LUARÃ! FELICITÃRI, FRAŢILOR!
am terminat in Craiova la Nicolae Titulescu si impreuna cu cei din Craiova care au luat sigur ridicam numarul celor care au reusit, astfel incat aceasta facultate concureaza la cei care intra in magistratura cu Babes Bolyai sau Iasi, parerea mea.

pt cei care au luat, ce faceti acum, va luati caracterizarea, cazierele, si eventual evaluarile pe ultimii ani de la servici pentru verificarea bunei reputatii? am inteles ca trebuie depuse in 10 zile la tribunale/parchete. si apoi adeverinta de la medicul de familie.
stie cineva interviul de la psihologic care urmeaza dupa proba scrisa la psihologic e interviul in care se alege postul sau la final are loc o intalnire in care are loc repartitia?
Discutam de dimineata cu un amic care a dat si el examenul insa nu e printre norocosi si imi zicea ca daa viitoare, daca nu va avea timp de "prezentare la sigur" îşi va face domiciliul pe Dolj, măcar norocul să şi-l schimbe!!! Interesantă idee. Încă o dată felicitări celor care şi-au concretizat "ocazia de gol" iar celor care "au tras pe lângă poartă", un sfat : Nu ieşiţi din meci! nu se ştie când veţi fi cu "poarta în faţă". Ar fi păct după atâta efort să nu fiţi acolo. Pentru cei care au depus şi ceva efort. Că altfel......................... E mai greu................Către Imposibil!
BRAVO SENDRE!!!!!!!!!!! ESTI UN LUPTATOR! SINCER!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)