avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pt. laryssa. fiecare curte de apel in parte are un plafon maxim de decontare a chiriei. inchei un contract pe care il inscrii la administratia financiara, mi se pare ca cel cu care inchei contractul trebuie sa te ia in spatiu. de exemplu,stiu ca in Craiova plafonul maxim este de 300 euro.
pt. sendre. mi/ai dat o veste buna cu acel coleg care vrea la reghin.mi/era frica sa nu ajung eu pe acolo.:thumbup:
Buna, Sendre! Am citit mai sus o intrebare ce ti-a fost adresata de catre Elena IB.
Reiterez intrebarea cu o singura precizare - posturile pentru judecatori.
Stii cumva - dintre cei pe care-i cunosti tu - care sunt optiunile candidatilor din jud. Valcea pt. posturile de judecatori?
Sunt pozitia 7 la procurori si imi aleg Targu Carbunesti, in Gorj, avand in vedere ca Targu -Jiu deja a fost ales. Daca mai este cineva de pe primele 6 pozitii de la procurori care doreste Targu- Carbunesti, va rog sa scrieti ca sa ma reorientez eventual.
ElenaIB a scris:

pt. laryssa. fiecare curte de apel in parte are un plafon maxim de decontare a chiriei. inchei un contract pe care il inscrii la administratia financiara, mi se pare ca cel cu care inchei contractul trebuie sa te ia in spatiu. de exemplu,stiu ca in Craiova plafonul maxim este de 300 euro.

Plafonul nu e stabilit la nivel de curte de apel, diferă de la oraş la oraş. E un ordin comun al ministrului justiţiei, preşedintelui ICCJ, procurorului general, procurorului şef al DNA şi preşedintelui CSM prin care se stabileşte plafonul maxim, pe fiecare localitate în care există instanţă sau parchet.
Din păcate, plafoanele nu sunt mereu raportate la chiriile practicate pe piaţa imobiliară, sunt oraşe în care cu banii decontaţi n-ai cum să găseşti ceva decent. ªi nu exagerez deloc. La fel de bine, sunt şi oraşe în care cu banii respectivi închiriezi două apartamente. Spre exemplu, în Petroşani plafonul e 120 euro, iar un apartament decent sare de 150. În schimb, în Aleşd (orăşel cu 10.000 de locuitori), plafonul e de 250 euro.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)