salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
este o idee excelenta sa ne exprimam fiecare optiunile, ar reduce mult din stresul de pana la repartitii, cel putin pt, noi cei care suntem mai spre finalul listelor. Eu sunt foarte nelinistita, intrucat desi am avut noroc sa fiu totusi pe lista, sa nu fiu nevoita sa renunt datorita distantei.
In legatura cu psihologicul, ati gasit pe net ceva site-uri demne de luat in seama pentru acele intrebari de perspicacitate? Sau carti, ceva? Voi cum va pregatiti pentru asta? Pentru ca eu nu prea am reusit sa gasesc mare lucru.
Data post: Joi, 2 Decembrie 2010, 08:45
grefiersup a scris:
Buna, Sendre! Am citit mai sus o intrebare ce ti-a fost adresata de catre Elena IB.
Reiterez intrebarea cu o singura precizare - posturile pentru judecatori.
Stii cumva - dintre cei pe care-i cunosti tu - care sunt optiunile candidatilor din jud. Valcea pt. posturile de judecatori?
A raspuns Larrisa...nu vrea Balcestiul....
Iti multumesc, Sendre! De asemenea ii multumesc si Larrisei pt raspuns!
Tot au mai ramas 4 candidati din zona Olteniei cu note mai mari decat a mea - ale caror optiuni in ceea ce priveste Balcesti-ul m-ar interesa.
1 este din Valcea, 2 sunt din Dolj si 1 din Olt.
E bine ca macar am aflat optiunea unei candidate din Valcea, fiindca pe cei doi candidati din Dolj, situati in clasament inaintea mea - locul al XXVII-lea - oricat am incercat nu am reusit sa-i identific mea. Am intrebat mai multi avocati, am intrebat colegii din alte instante judecatoresti, dar deocamdata nu am aflat nimic.
pentru celalalt candidat din Valcea a raspuns tot Larrysa... e colega ei si ar opta pentru Constanta..... mai e o sansa......
ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INCURAJARI, SENDRE!
VA DORESC TUTUROR TOT BINELE DIN LUME!