avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Am sunat mai devreme la CSM si mi-au spus ca nu sunt siguri nici macar daca testarea medicala va avea loc anul acesta ...
In ceea ce priveste cazierul, am inteles ca nu mai trebuie altul, e suficient cel de la inscriere. Putem deja depune actele daca le avem, nu este o problema ...
daca testarile care urmeaza vor avea loc in ianuarie cred ca probabil in aprilie vom primi numirea in functie...daca nu mai tarziu...
sper ca joi sa se prezinte absentii de data trecuta, sa valideze rezultatele si totodata sa suplimenteze locurile pt. cei "incerti" cum bine se exprima un coleg de-al nostru.
Pentru Crista 76: imi poti spune si mie, pentru Bucuresti, unde trebuie facuta cererea pentru datele din evidenta operativa?
bracaci a scris:

Pentru Crista 76: imi poti spune si mie, pentru Bucuresti, unde trebuie facuta cererea pentru datele din evidenta operativa?

Cererea se depune la Politia Capitalei de pe Calea Victoriei (langa magazinul Victoria); eu am fost azi dimineata, am facut cererea si mi-au dat dovada inregistrarii (un post-it cu stampila lor); au spus ca raspunsul se va trimite la csm in 30 zile si mie prin posta sau daca le las nr. de tel. ma suna si pot sa merg sa-l ridic personal; nu cred ca voi primi anul acesta vreun raspuns, asa ca probabil voi depune la dosar, ca dovada a inregistrarii cererii, acel post-it cu nr. si data inregistrarii...daca te mai pot ajuta cu ceva, just ask..
s/a afisat ordinea de zi..suntem si noi in schema

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)