ACCES GRATUIT
Revista presei
Românii caută locuri exotice pentru Crăciun. Cât costă vacanțele de sărbători
Avocatnet.ro şi Digi24.ro vă prezintă cele mai importante ştiri ale dimineţii.
Articolul continuă mai jos
Românii caută locuri exotice pentru Crăciun. Cât costă vacanțele de sărbătoriRomânii taie din cheltuieli, dar nu renunță la vacanțe. Sunt dispuși să dea mii de euro ca să își petreacă sărbătorile de iarnă la 30 de grade Celsius. O arată rezervările făcute deja pentru Crăciun și Revelion. Două treimi dintre pachetele disponibile au fost deja vândute, iar interesul românilor pentru destinații exotice este cu 30% mai mare decât anul trecut.
Bărbat:
Am luat oferte pentru Antalya la 5 stele, de la 1.200 euro în sus, ajunge la 2.000 euro, 8 zile, 7 nopți, ultra all inclusive.
Cosmin Marinof, reprezentant agenție de turism:
Avem chartere pe Egipt, vacanțele în Egipt sunt de la 400-500 euro pe persoană, 7 zile, all inclusive. Noutatea este o destinație în Oman, la Oceanul Indian, o destinație cu plaje late, ape turcoaz, zonă verde și deșert, o combinație unică. Sunt tarife de la 899 euro pe persoană, 7 nopți.Telescopul Hubble a surprins în detaliu explozia unei stele de 500 de ori mai mare decât Soarele, de acum 11 miliarde de aniÎn urmă cu circa 11,5 miliarde de ani, o stea îndepărtată şi care era de circa 530 de ori mai mare decât Soarele din sistemul nostru solar, a murit într-o explozie de proporţiile unui cataclism, care i-a dispersat straturile gazoase exterioare în spaţiul cosmic înconjurător, formând o supernovă ce a fost surprinsă de astronomi în cele mai mici detalii.
Cercetătorii americani au anunţat miercuri că Telescopul Spaţial Hubble, lansat de NASA, a reuşit să capteze trei imagini distincte, care ilustrează un interval de opt zile începând cu doar câteva ore după detonarea unei stele masive - o realizare şi mai demnă de remarcat având în vedere vechimea şi distanţa la care s-a produs fenomenul, relatează Reuters, citată de Agerpres.
Imaginile au fost descoperite în urma unei treceri în revistă a arhivei de date înregistrate de Hubble în 2010, potrivit astronomului Wenlei Chen, cercetător postdoctoral la Universitatea din Minnesota şi autor principal al studiului publicat în revista Nature.
Descoperirea care „antrenează” sistemul imunitar să atace cancerul și să se vindecePacienți cu cancer netratabil au fost introduși într-un test clinic în care sistemul lor imunitar a fost reproiectat pentru a ataca tumorile, relatează BBC.
Studiul experimental a implicat doar 16 pacienți, dar a fost numit un „salt înainte” și o demonstrație „puternică” a potențialului unei astfel de tehnologii. Fiecare pacient a avut un tratament personalizat, dezvoltat doar pentru el, care a vizat punctele slabe specifice ale tumorii lor.
Este totuși prea devreme pentru a evalua pe deplin eficacitatea terapiei, care este este costisitoare și consumatoare de timp. Tratamentul se concentrează pe celulele T din sistemul imunitar, care patrulează prin organism și inspectează alte celule pentru a detecta probleme.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.
Comentarii articol (0)