avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate chrissrea

Activitate chrissrea

Răspuns la discuția Accesorii buget
multumesc. dar ma intereseaza care este actul normativ care le-a unificat. in ce data a fost asta?
Discuție Accesorii buget
buna ziua
puteti sa-mi spuneti ce accesorii se calculeaza pentru neplata la timp a darilor catre buget? majorari, dobanzi, penalitati? stiu ca la o anumita data acestea au fost unificate. e adevarat?
Răspuns la discuția Pretul pietei la imobile?
multumesc dar eu doresc doar comparativ pentru un acelsai imobil. preturile au scazut in prima parte a anului ca efect al crizei si apoi au inceput sa urce. ca exemplu as dori un raspuns in felul urmator: fata de mai 2008 au scazut cu 50% iar fata de mai 2009 au crescut cu 10%. aproximativ, o comparatie.
Buna ziua
Poate spune cineva care este pretul pietei la imobile in momentul de fata comparativ cu luna mai 2009 si cu luna mai 2008?
Răspuns la discuția Contestatie pret executare silita
multumesc. o problema exista totusi deoarece incepand cu luna septembrie preturile au inceput sa creasca. preturile de acum de pe piata nu se compara cu cele din mai. nu e corect?
Buna ziua,
Am o problema in care solicit un sfat sincer.
O firma a luat un credit de la o banca si pentru asta a ipotecat o casa, proprietatea actionarilor. La momentul acordarii creditului evaluatorul recomandat de banca a stabilit un pret, asta in mai 2008. Acum casa este scoasa la vanzare la un pret cu 60 % mai putin. Acelasi evaluator a intocmit un raport de evaluare in mai 2009 la un alt pret. Este posibil sa se conteste executarea silita pe acest motiv? Doua rapoarte de evaluare la preturi diferite facute de acelasi evaluator. este posibil? Nu trebuia ca dupa emiterea somatiei, transmisa in septembrie sa se faca acel raport de evaluare? Banca a stabilit legal/corect pretul de vanzare?
multumesc. insa de la data incuviintarii si pana in prezent nu s-a primit nici un raport de evaluare. ce se poate face in acest caz?
Răspuns la discuția Pretul de vanzare al bancii!
multumesc. problema este ca banca a facut deja publicatia de vanzare la un pret sub 50% din cel evaluat la primirea creditului. se poate contesta pretul?
Răspuns la discuția Se suspenda executarea silita?
nu a contestat ci a recunoscut. urmeaza pronuntarea instantei.
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei executari silite asupra unui imobil ipotecat la o banca poate face aceasta executare executorul bancar? art. 373.1 din C.pr.civ scrie de executor judecatoresc. se poate contesta acest lucru?