avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate sensei

Activitate sensei

Răspuns la discuția card-inchidere cont
multumesc
Răspuns la discuția card-inchidere cont
multumesc pt raspuns.....
Am un card de credit-cumparaturi la [BANCA] la care am facut refinantare prin alta banca.Banca respectiva a acoperit suma totala de pe acest card insa pt ca eu sa primesc diferenta de bani rezultata din aceasta refinantare de la acea banca trebuie sa-mi inchid cardul la [BANCA] si sa primesc confirmare de inchidere a contului.Numai ca cei de la [BANCA] nu vor sa inchida contul pe motiv ca trebuie sa emita inca un extras de cont si abia apoi eu trebuie sa-i contactez pt inchiderea cardului ceea ce poate dura aproape o luna dupa spusele lor.Dar din moment ce eu am acoperit suma de pe card nu ar fi normal ca ei sa-mi inchida contul cardului imediat ce am facut cerere scrisa in acest sens?Si inca o timpenie de-a lor:Dupa ce cardul a fost acoperit,am primit mesaj de la banca,dupa citeva zile,ca trebuie sa platesc suma de 56 lei,suma care o plateam lunar pina acum ca rata.Ce sfat imi dati pt ca eu sa pot inchide acest cont?
Discuție demisie
In cazul unui nou contract de munca in care perioada de proba este de 3 luni salariatul poate pleca la alta firma prin demisie sau fara demisie?
Discuție demisie
sint in concediu de odihna.Am gasit loc de munca la alta firma incepind cu 01-09-2011.Cum pot demisiona de la actuala firma fara a mai face perioada de previz intrucit de la i septembrie trebuie sa ma prezint la noua firma?
Discuție somaj sau nu?
Un salariat care se angajeaza in perioada somajului beneficiaza in continuare de 30% din valoarea somajului pina la terminarea perioadei de somaj legala.Dar daca dupa doar 4 luni firma este falimentara iar salariatul isi pierde locul de munca,acesta isi poate continua somajul?Stiu ca,legal,somajul se acorda dupa 12 luni lucrate.:sorry:
Discuție preaviz
Daca un salariat isi gaseste alt loc de munca si isi da demisia de la actualul loc de munca este obligat sa lucreze zilele de preaviz?Sau daca salariatul este in concediu de odihna si isi depune demisia cum se calculeaza zilele de preaviz?
Răspuns la discuția Taxa Habitat
Asa e,dar este legal ca aceasta taxa sa fie introdusa in factura de energie electrica si,mai ales sa ti se calculeze penalitati de intirziere la aceeasi valoare ca pt energia electrica? Si cum am spus,mama nu a beneficiat niciodata de acest serviciu,nici macar nu are tomberon la poarta.ce legatura are curentul cu gunoiul?
Răspuns la discuția Taxa Habitat
Nu
Răspuns la discuția Taxa Habitat
La nr de telefon pe care le dau cei de la Asociatia pt dezvoltare intercomunitara adica acea asociatie de gunoi raspund cei de la Consiliul Judetean Dambovita