avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate bibicu_56

Activitate bibicu_56

buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca eu, in calitate de client al unei banci comerciale cu un credit ipotecar in derulare, pot consulta dosarul meu de credit aflat in posesia bancii? motivul e ca, asa ca multi alti clienti, am fost inselat prin majorarea dobanzii in mod unilateral, eu trezindu-ma ca platesc mai mult si fiind restant, fara stirea mea. Banca mi-a propus, doar printr-o cererea de-a mea, pe care eu nu o am.., sa imi restranga perioada de creditare, cu ramanerea ratei majorate unilateral. O smecherie de-a lor...dar pe moment m-a linistit...insa, a venit criza..si abia am reusit sa achit aceasta rata marita..
in concluzie, vreau sa stiu daca acea cerere/acord al meu figureaza la dosar sau au marit dobanda unilateral si abuziv, in virtutea contractului.
Deci, daca fac cerere banca imi poate da spre consultare dosarul meu?
multumesc.
cred ca m-am lamurit despre chestiune...va multumesc frumos.=D>
va multumesc pt raspuns. divortul s-a pronuntat acum aprox 2 ani. Doar partajul a mai ramas de finalizat.
am avut o asigurare de viata la ing asigurari. dupa 3 ani nu am mai putut achita politele de asigurare. agentul mi-a spus ca pot lua banii inapoi toti. asta mi-a spus inainte de semnarea contractului, caci l-am intrebat expres.
daca as fi putut plati era ok, dar cand am anuntat agentul ca nu mai pot achita, mi-a spus ca valoarea de rascumparare este foarte mica, bla-bla-bla...
nici macar 1/3 din suma platita nu am putut recupera, ca mi-a venit o simulare a valorii de rascumparare.
mai pot face ceva? acum?
multumesc
este vorba de o casa, sau contravaloarea ei, ce ii va reveni mamei mele.
insa, starea sanatatii mamei este precara, iar procesul cu partajul este amanat si iar amanat. tatal a facut iar apel. in fine..de aceea, voiam sa ma asigur cumva ca dupa ce se va termina acest calvar de proces, voi beneficia de aceasta casa/bani, deoarece asta e dorinta mamei mele.
Buna ziua
as dori sa fac la notar un act prin care mama mea aflata in proces de divort si partaj sa imi cedeze mie, fiul ei, drepturile si obligatiile care ii vor reveni mamei mele prin hotararea de divort si partaj. Se poate?
Multumesc!
Răspuns la discuția e oare posibil???
aveti dreptate. am incercat sa vorbesc cu acest vecin, dar e foarte virulent. el ma ameninta sa ii dau inca 3 m latime ca asa vrea el. :O . Nici gard nu pot face, ca si-a depozitat materiale de constructii si niste gunoaie pe terenul meu. Este mereu pus pe cearta si scandal.
poate vecinul sa construiasca pe hotar o constructie fara acordul meu, in prealabil? eu am domiciliul acolo, dar locuiesc la alta dresa, in aceeasi localitate. Se considera acord tacit? chiar daca eu, de fapt, nu sunt de acord??! Va rog sa ma lamuriti! Multumesc fain!
Răspuns la discuția partajul voluntar
Cum pot sa fac cererea de evacuare? trebuie s-o depun la Politie? Cum se procedeaza?
Multumesc!
Răspuns la discuția cum sa fac???
pct 1-7 din contract, pe scurt
-neplata 2 rate consec
-folos necorespunz a obiectului de leasing
-informatii inexacte cu priv la sit fin a utiliz
-fol masinii la savrsirea de infractiuni
-cedeaza oblig si drepturile contractului fara acordul locatorului
-intra in insolvabilitate, faliment
-dizolvare sau lichidare
-valoarea reparatiei depaseste valoarea asigurata
-obiectul de leasing este distrus, furat