Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Activitate louisa

Activitate louisa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la un Raport de inspectie fiscala intocmit de ANAF se poate acorda avertisment intrucat societatea este la prima abatere de acest gen si care este reglementarea legala.
Va multumesc din suflet!
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie in care caut o rezolvare si niste sfaturi,respectiv sunt in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani si am primit de la AJPS o decizie prin care mi se solicita restituirea sumei de 18.000 lei primita pana acum pe motiv ca am realizat venituri din asigurari desi eu cu mana mea nu am incheiat nici una ci o persoana din agentia locala le-a facut pe numele meu si comisionul a intrat direct in cont fara a avea cunostiinta de el intrucat nu am ridicat extrase.
Am incercat sa restitui banii primiti inapoi dar nu se accepta si am inteles de la directorul de sucursala al firmei de asigurari ca a fost un caz asemanator la Timisoara si ca s-ar fi scazut din suma ce revenea lunar contravaloarea ce a fost realizata la asigurari si nu gasesc nimic de acest gen pe internet referitor la o practica judiciara in domeniu dar cred ca ar trebui sa fie si un act normativ care sa reglementeze acest lucru fara de care instanta nu ar putea da o astfel de solutie.
Astept un raspuns argumentat.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Soferul meu de pe tir a luat amenda in Ungaria pt o problema ce il privea pe el personal si Politia de frontiera a retinut masina mea pana la plata amenzii de peste 6.000 lei iar la intoarcere trebuind sa faca pauza de 9 ore exact in apropierea casei a sunat pe administratorul societatii si l-a anuntat ca nu este dispus sa achite nici o amenda,respectiv cei 6.000 lei si ca daca nu primeste banii pe loc pe cursa efectuata nu mai duce masina pana la locul de descarcare si a lasat camionul si a plecat iar CMR-ul tir-ului este scris pe numele lui.
Astept urgent un raspuns din partea dvs.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca firma furnizoare de origine poloneza ce are de recuperat bani de la firma beneficiara din Romania unde trebuie sa deschida procesul,care este instanta competenta sa solutioneze aceasta problema?
Va multumesc!
Buna ziua,
Am o prietena in Polonia,ea fiind de origine poloneza si pe timpul iernii a facut mai multe livrari de mere catre o firma din Romania.O perioada de timp a achitat cash toate transporturile si apoi a solicitat o amanare la plata pana la sfarsitul lunii mai si mijlocul lunii iunie.
La scadenta stabilita fata a contactat firma din Romania si a solicitat sa ii fie platiti banii ce ii amanase dar firma din Romania i-a comunicat ca au conturile blocate de finante si nu pot plati.
As dori sa stiu care sunt caile legale pentru a actiona sa incerce sa isi recupereze banii si daca s-ar putea face ceva impotriva administratorului acestei societati care este un tepar de meserie, ca pe viitor sa nu mai poata face asa ceva,el fiind de origine turca.
Multumesc pentru viitoarele voastre mesaje!
Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot gasi practica judiciara in domeniul deciziilor de suspendare a indemnizatiilor de crestere a copilului pana la 2 ani intrucat am avut un contract de agent cu o firma de asigurari,acest contract fiind facut pentru ca sefa de agentie sa poata sa ii asigure sotului meu o reducere la asigurarile facute la cladirile din patrimoniul societatii si cu aceasta ocazie mie imi sunt cerute toate sumele primite inapoi.
Adevarat a inviat!
Doream o cerere de executare a unei hotarari judecatoresti adresata executorului judecatoresc care se va ocupa cu executarea acesteia avand la baza NCPC.
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori daca se poate un model de Cerere de punere in executare a unei hotarari judecatoresti conform Noului Cod de procedura civila.
Va multumesc!

Buna ziua,
As dori daca se poate un model de Cerere de punere in executare a unei hotarari judecatoresti conform Noului Cod de procedura civila.
Va multumesc!