avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Opus Mixtum

Activitate Opus Mixtum

Va multumesc
Ce pot face in cazul in care un beneficiar nu imi plateste conform contractului? Este vorba despre un proiect pe care l-am eleborat pentru obtinerea de fonduri nerambursabile (europene), proiectul a fost aprobat, a inceput chiar implementarea lui, iar beneficiarul nu mai raspunde la telefoane si corespondenta.
Multumesc.
O intreprindere, A, in 2011, este independenta, si are 8 angajati. In anul 2010 si 2009 era legata de o alta intreprindere B (care detinea 80% din A) B avea 90 angajati.
Care este categoria intreprinderii in acest caz? (micro sau mijlocie).
Multumesc
Se poate infiinta o Intreprindere individuala cu cod CAEN 8621?
Pe masura 312 nu se poate produce energie electrica decat pentru consumul propriu in cadrul procesului de productie si cel mult se introduce in retea, dar nu mai mult decat cantitatea consumata.
PFA poate avea angajati? (exista o limitare a numarului de angajati?)

Editare.

PFA poate angaja, în calitate de angajator, terţe persoane cu contract individual de muncă, încheiat în condiţiile legii. Nu este prevazuta limitare (OUG 44/2008)


Interventie moderator:
Va rog folositi functia editare, in masura in care nu au aparut raspunsuri dupa ce ati postat.
Va multumesc.
Mama si tatal unui copil, necasatoriti/divortati se afla intr-un grad de rudenie? exista o situatie de conflict de interese in acest caz?
Daca sunt asociat unic intr-un SRL pot infiinta o I.I. sau PFA?
Răspuns la discuția Incadrare IMM
Multumesc
Răspuns la discuția fonduri europene si afaceri
Buna ziua,
Sunt consultant in fonduri europene.
Fondurile europene sunt accesibile si accesate insa cu 2 conditii: 1.sa ai ideea si 2.sa ai puterea financiara de a sustine partea ta de proiect. (Asta inseamna,rezumand, sa poti lua oricand o scrisoare de confort de la banca pentru 50% din proiect).