avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate nicotorok

Activitate nicotorok

va multumesc!
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la c.i.m. cu fractiune de norma ?
Un elev sau student care se angajeaza part-time si nu are functie de baza este obligat sa plateasca contributiile aferente salariului minim pe economie?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Corectie REVISAL
MULTUMESC!
Buna ziua,
Am fost in concediu si colegele mele s-au grabit sa faca acte aditionale pentru majorarea salarului si modificarea duratei muncii pentru angajatii cu timp partial de munca.
Actele aditionale au fost intocmite cu data de 11.08.2017 si au mentiunea de a modifica cele inscrise mai sus cu data de 01.08.2017.
Conform, ultimelor modificari legislative incepand cu 07.08.2017, sunt intocmite gresit actele aditionale (data intocmirii) si data de la care produc efecte modificarile aparute. Ce as putea face pentru a modifica in Revisal data la care produc efecte, as putea face corectie, imi va da voie sistemul sa corectez?
Actele aditionale le refac dar ma intereseaza in Revisal ce as putea sa fac sa modific data?

Va multumesc!

nimeni nu poate sa ma ajute cu un raspuns?
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce trebuie sa faca o P.F.A. in cazul in care este insarcinata? Am depus Declaratia 600 pana la 31.01.2017 in care a declarat ca opteaza sa plateasca toate contributiile. Trebuie sa anunte Casa de Sanatate sau Finantele ca este insarcinata? Cum se va calcula adeverinta de venit? va putea beneficia de concediu medical pre si post natal?


Va multumesc
Răspuns la discuția Cheltuieli utilitati
multumesc!
Buna ziua,
In cazul in care o I.I. a emis un bon fiscal gresit, a tastat suma mai mare, ce trebuie facut?
Va multumesc!
Buna seara,
Este vorba despre 4 PFA-uri care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu. Spatiul este proprietatea unei persoane fizice, cu fiecare PFA avand incheiat contract de comodat.Cum ar fi legal sa isi deduca cheltuielile cu utilitatile aceste PFA-uri? este legal sa isi deduca doar unul dintre PFA-uri? #-o


Va multumesc!
Răspuns la discuția PFA termen declaratia 220
Va multumesc!!!