avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate legorodi

Activitate legorodi

multumesc
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca trebuie inregistrat in Revisal un salariat la angajatorul la care este detasat. In cazul in care salariatul solicita adeverinta salar pentru obtinere credit, cine elibereaza adeverinta si Raport salariat ( din Revisal)?

Multumesc
Buna ziua,

Se poate plati indemnizatia pentru concediul de odihna neefectuat pe anul 2011 si ianuarie – iunie 2012 pentru primar?
Mentionez ca primarul nu mai indeplineste aceasta functie.
Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti unde trebuie solicitat ajutorul de deces in cazul sotului decedat in italia ( salariat cu contract de munca in italia).
La locul de munca din Italia, sau se poate solicita si la locul de munca a sotiei?

Multumesc
Răspuns la discuția Salarizare auditor
Salariul de baza al titularului cfp nu se diminueaza in perioada concediului de odihna?
Buna ziua!
In situatia in care o persoana (functionar public) a desfasurat activitatea de control financiar preventiv in anul 2010, si in salariul de baza al acesteia a fost introdusa suma compensatorie (cuantumul sporului pentru cfp din luna octombrie 2010), la efectuarea concediului de odihna, in 2012, cand o alta persoana desfasoara activitatea de cfp (care primeste 4 clase de salarizare suplimentare), persoana va fi reincadrata, cu salar de baza in care nu este inclus cuantumul sporului? Cand revine din concediul de odihna fac alta dispozitie de reincadrare, cu reintroducerea cuantumului sporului?
Multumesc
Răspuns la discuția corectie in revisal
la Raport per salariat sigur nu se vede corectia. Nici nu pot demonstra ca am corectat greseala
La un salariat am introdus modificare salar de baza din 01.03.2012, dar trebuia din 01.02.2012, am incercat sa corectez data, dar tot data gresita imi apare.
Cum trebuie corectat?
Multumesc
Buna seara!
In vederea stabilirii salariului de baza, pentru un asistent medical care se angajeaza in 2012, la un cabinet medical scolar aflat in subordinea primariei utilizam prevederile HG nr.150/1999? In cadrul institutiei nu este functie similara.
Multumesc
Buna ziua!

In cadrul primariei in prezent avem 2 proiecte finantate din fonduri comunitare. Primarul prin dispozitie a nominalizat 2 echipe de proiect. Pentru ca echipele de proiect sa beneficieze de majorarea salariala prevazuta la art.34 alin.(1) din Legea nr.284/2010, conditie obligatore este sa aiba curs de perfectionare in domeniul managementul proiectelor? Sunt si alte conditii?
2. Care este procedura de stabilire a salariului – majorarea cu x clase de sal.suplimentare, proportional cu timpul efectiv lucrat in cadrul proiectului, conform pontajului lunar intocmit de managerul de proiect? Cu regula de trei simple? ( ex. pt. 22 zile……. 25 clase de sal.suplim.; pentru 10 zile ….. 11 clase de sal.suplim.?)
3. Dupa primirea pontajelor, in functie de timpul efectiv lucrat in cadrul proiectului, se stabileste(prin dispozitie) salariul de baza in fiecare luna?

Multumesc