avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate marrietta

Activitate marrietta

Discuție declaratia 112
Buna dimineata si Craciun Fericit!
intrebarea mea este scurta si multumesc anticipat.
De la 10 oct am anjajat 7 oameni, mentionez ca pana la acea data nu am avut angajati pe firma iar in 2010 CA a fost peste 100.000 euro, cum depun declaratia 112 lunar sau trimestrial?
Multumesc
Buna seara
as vrea cateva lamuriri in legatura cu exportul intracomunitar si anume, care sunt pasii de urmat pt a face export de bunuri in Germania, ce-mi trebuie de la finante sa fiu in legalitate, ce declaratii trebuie sa depun s.a.
Multumesc de ajutor anticipat
Marrietta
Discuție revisal
mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ???
Multumesc
Buna ziua.
ma confrunt cu urmatoarea intrebare: garantiile pe facturile emise sunt tratate ca si creante? contul 2678 - alte creante, (la completarea bilantului le tratez ca si creante si nu imobilizari financiare? sau....
Multumesc de ajutor.
Buna ziua.
Intrebarea mea este urmatoarea: cum se procedeaza(daca se poate!) sa fie inregistrat retroactiv un contract de munca(incheiat in septembrie 2009) dar neinregistrat la itm?Se poate, daca da care sunt pasii de urmat pentru inregistrare(asta implica modificarea declaratiilor lunare-102, a balantelor lunare inchise)?
Multumesc de ajutor.
Răspuns la discuția inregistrarea pierderii contabile
multumesc mult de ajutor!!
sunt in incurcatura:
intrebarea mea este una care ma framanta, pierderea raportata prin bilantul din iunie 2009 se inregistraza la iulie 2009 1171=121 sau inregistrez la 01.01.2010 pierderea de la 31.12.2009? Va rog un raspuns si va multumesc mult de ajutor!