avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Cristian

Activitate Mircea Cristian

O familie are 3 copii in virsta de 8 ani, 3 ani si 1 an. Presedinta asociatiei de locatari doreste sa treaca 5 persoane la calculul intretinerii. Pina la ce virsta sunt scutiti copii de la plata intretinerii? Ce lege reglementeaza aceasta situatie?pina la
Indemnizatia de handicap se anuleaza daca persoana are un venit din contract inchiriere proprietate ?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!
Cind decizia pensiei de invaliditate este mai mica decit pensia sociala minima de 704 lei, se ia intra in plata valoarea conform deciziei sau valoarea pensiei sociale minime?
Va multumesc!
Discuție Calcul pensie
Platile compensatorii primite la incetarea contractului individual de munca pentru reducerea activitatii firmei, intra in procedura de calcul a pensiei ?
Buna seara !
Care este termenul pina la care se poate cumpara vechime de munca conform Legii 186/2016, prin achitare contributie sociala ?
Va multumesc !
Buna ziua !
1.Se iau in calcul vechimii de pensie pentru femei perioada de incetare a activitatii pentru cresterea copiilor conf. Legii 1/1970-art. 9K ?
2. Zilele de concediu de odihna fara plata se iau in considerare la calculul vechimii anilor de pensie ?
Va multumesc !
Buna ziua!
Care este Legea care reglementeaza inlocuirea unui consilier local care a demisionat din formatiunea politica pe care a reprezentat-o si ce proceduri trebuie indeplinite de formatiunea politica pentru a completa locul vacant ?
Va multumesc!
Am o camera(una singura) pe care vreau s-o inchiriez in regim turistic.
Ce optiuni legale am pentru a demara o astfel de activitate?