avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai Pop

Activitate Mihai Pop

Buna seara!
Care sunt demersurile pentru transformarea asociatiei de locatari in asociatie de proprietai? Care sunt avantajele si dezavantajele asociatiei de proprietary?
Va multumesc mult!
Buna ziua!
Un cadru didactic indeplineste varsta standard de pensionare in noiembrie(in timpul anului scolar). Doreste sa depuna dosarul pentru pensie si in acelasi timp sa continue activitatea la clasa pana la sfarsitul anului scolar. Scoala trebuie sa organizeze concurs din moment ce postul se vacanteaza odata cu iesirea la pensie?
Multumesc!
Răspuns la discuția post similar
Invatator-educator/institutor-educator inseamna alta specialitate fata de invatator/institutor pentru invatamantul primar?
Discuție post similar
Buna ziua!
Postul de invatator/institutor pentru invatamantul primar este similar cu postul de invatator-educator/institutor-educator din invatamatul special?
Multumesc!
Buna ziua!
Un cadru didactic titular in invatamantul special se poate pretransfera la o unitate de invatamant de masa?
Potrivit art 31(9) din Metodologia cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2016-2017, aprobată prin OMECȘ nr.5559/27.10.2015 ,, Cadrele didactice titulare în învăţământul special pot ocupa în etapele de completare a normei didactice/transferare pentru restrângere de activitate/pretransfer consimţit între unităţi de învăţământ/detaşare în interesul învăţământului/detaşare la cerere prin concurs specific posturi didactice/catedre similare din învăţământul special conform documentului de numire/transfer/repartizare. Acesta este articolul care reglemanteaza acest aspect.
Astept cu interes raspunsul dvs. !
Multumesc mult!
Discuție taxa de mediu
Buna seara!
Doresc sa cumpar o masina pentru care s-a platit taxa de inmatriculare in 2008 si nu a fost recuperata. Masina a fost cumparata de la reprezentanta din Romania.
In acest caz mai platesc taxa de mediu?
Va multumesc!
Discuție Intampinare
Buna ziua!
Daca trimit la tribunal intampinarea prin mail este inregistrata la dosar sau trebuie sa o depun personal? i
Va multumesc!
Buna ziua!
Cu cat timp trebuie depusa cererea privind prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire inainte sa expire?
Cat este taxa pentru prelungirea autorizatiei?
Va multumesc!
Este vorba de prelungirea autorizatiei pentru un acoperis la bloc.
Buna ziua!
Ce trebuie sa faca o scoala in situatia in care afla ca o eleva de clsa a IX-a este insarcinata? Ce institutii trebuie sa anunte?
Multumesc!
Buna seara!
Pentu vanzarea unui apartament este nevoie, printre altele si de certificat fiscal.
Certificatul fiscal se elibereaza numai pentru acel apartament, acolo unde este el inreggistrat?
Spun asta pentru ca apartamentul pe care doresc sa il vand este intr-un oras iar eu am domiciliul in alta localitate. Imi trebuie certificat fiscal si de la primaria unde am domiciliul?
Va multumesc!