avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate maritica balan

Activitate maritica balan

buna ziua ,
as vrea sa ma ajutati cu o monografie contabila astfel :
sc ... srl obiect de activitate cafea bar ,a incheiat un contract de asociere cu o firma de jocuri de noroc . eu sc ..... srl am oferit spatiu iar firma de jocuri ii plateste administratorului sc... srl suma obtinuta cu disp. plata in baza unui decont privind transmiterea venit. si chelt. fiecarei parti de Asociere in procentul stabilit in contract in speta 50 % fiecare .venituri din jocurinoroc cont 708, chelt cu alte taxe si impozite 635 si rez din asociere cont 458 care se imparte la doi in cazul nostru.(50 %) fiecare parte .

intrbarea mea este: eu sc... srl ce inregistrez in contabilitatea mea doar veniturile si le impozitez #-o , mentionez ca sunt microintrepridere, neplatitor de tva doar impozit venit la trimestru .

multumesc anticipat !:
Răspuns la discuția Bilant 2016
da multumesc, AGA este constituita doar de un singur actionar "administratorul " care lipseste dar va intreb in situatia in care documentele din arhiva zip vor fi stampilate si semnate cu pentru administrator de o persoana apropiata dansului (sora ) e ok ?

multumesc !
Răspuns la discuția Bilant 2016
multumesc , dar Administratorul lipseste e acolo .... il trec doar ca si administrator dar nu semneaza ca nu se poate :-/

Discuție Bilant 2016
buna ziua , rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema :
- SRL cu activitate pana in iunie 2016 cand administratorul a fost inchis din motive numai de el stiute nu are legatura cu firma , am imputernicire de la el pentru transmitere declaratii ANAF dar nu am reusit sa fac angajare ca si contabil la SRL ,#-o nu a mai fost de gasit o perioada , bilantul daca il semneaza un expert si la Administrator o sa il trec pe el , pot sa-l transmit online la ANAF ?

Multumesc anticipat !
#-o
Răspuns la discuția contabilitate sh
multumesc tare mult !
am un srl neplatitor de tva , doresc sa aduc marfa din egipt intracomunitare , trebuie sa ma inscriu in reg op intracomunitari si sa ma declar platitor de tva obligatoriu ?
Sa mentionez ca nu o sa depasesc plafonul de 10.000 eur .

multumesc anticipat !
va rog frumos ajutati-ma !
am fost solicitata sa tin evidenta contabila la o societate cu ob activitate 4631 , platitor de tva ;a trimestru .
concret cum se tine evidenta contabila ? descarca marfa pe baza de factura si incaseaza cu chitanta , nu cumva trebuie casa de marcat ? vinde engros . Se face si raport de gestiune , reg casa ....?

va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția contract parcare
da stiu ca era frumos am gresit si eu dar ei .... daca au vazut ca nu m-am prezentat la semnare contract e frumos sa ma incaseze acum pe un an plus maj
buna ziua !

am solicitat un loc de parcare contra cost la Administratia Publica printr-o cerere ,au venit au marcat si ar fi trebuit sa merg sa semnez un contract in 5 zile nu m-am mai dus deoarece nu mai aveam nevoie de parcare personaliz deoarece masina a plecat din localitate si vine ocazional contract intocmit pe data de 07.07.2010 si primesc recomandata acum in 14.06.2011 sa merg la ei , acolo surpriza , m-a bagat in baza lor de date cu acel contract intocmit de ei si semnat doar de ei si scoate chitantier sa ma incaseze pe un an, plus majorari , e corect asa ceva ......numai la noi in Romania cred ?

astept un raspuns , pentru care va multumesc anticipat !
buna dimineata !

as dori sa ma lamuresc si eu intr-o problema : la un I.I. caen 9329 (alte activ recreative si distract ) persoanele care predau dansuri .... daca sunt PF -uri pot sa factureze lunar prestarea si incasarea fara a fi angajat cu fract de norma ? ITM are ceva inpotriva ? ca am sunat la ei spun ca conv. civile nu mai sunt valabile in codul muncii au disp de vo 10 ani si mi-au sugerat sa-i angajez cu 1 ora pe zi cum e cel mai corect din punct de vedere juridic ?mentioneaz ca activitatea lor e ocazionala in special wikendurile .
multumesc anticipat !