avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate despi

Activitate despi

Discuție cim 2011
1.Se poate scrie in CIM conform fisei de evaluare care se ataseaza impreuna cu fisa postului sau se enumera efectiv criteriile de evaluare?
2.Evaluarea se face la angajare sau dupa angajarea salariatului anual?

Multumesc pt.raspunsuri.
Răspuns la discuția plata externa
Se poate face si un contract de creditare firma in euro si suma respectiva sa o depun in banca.
Va multumesc.
Discuție plata externa
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: trebuie sa fac o plata externa in valoare de 1.000 euro, dar nu doresc ca banca, sa faca schimbul valutar din contul de ron in contul de euro, ci doresc sa depun eu in contul de euro suma respectiva. Astfel doresc sa fac schimbul la o casa de schimb valutar si sa depun in contul de euro suma respectiva. Intrebarea mea este: chitanta de la schimbul valutar e valabila si care sunt inregistrarile care trebuie facute in contabilitate.

Va multumesc.
Discuție cic+somaj
Buna ziua,
Avem o salariata care trebuia sa vina la lucru in data de 5 dec.2010, dar postul respectiv s-a desfiintat intre timp datorita dificultatilor economice si reorganizarii societatii. Intrebarea mea este daca i se desface contrctul cu art.65 alin.1 se mai respecta acele 20 de zile de preaviz, avand in vedere ca postul numai exista?
Discuție oug 58
Buna ziua!
Persoana care are calitatea de cenzor intr-o firma si are si calitatea de asociat unic la o alta firma pentru asta avand contract cu Casa de Pensii si plateste lunar la fd. de pensii, trebuie sa depuna declaratii conf. OUG 58/2010 si care este procedura?
Răspuns la discuția contract norma intreaga
Va multumesc mult pt. raspunsuri.
Buna ziua!
O angajata are contract de munca cu 8 ore/zi, dar lucreaza 6 ore/zi inclusiv sambata si duminica pt. a realiza nr. de ore din luna. Intrebarea mea este: orele lucrate sambata si duminica sunt considerate ore suplimentare?
Buna!

Sunt asociat unic la o firma si am obligatoriu contract cu Casa de Pensii, unde venitul asigurat este 300 ron, sunt si cenzor la o alta firma unde am o retributie lunara de 20 ron. Intrebarea mea este: trebuie sa platesc la Casa de Asigurari de Sanatate vreo contributie pentru venitul asigurat de 300 ron si venitul incasat de 20 ron?
Buna ziua!
Concediul pentru maternitate si concediul pentru urgenta medico - chirurgicala se anunta la casa de asigurari de sanatate?
Multumesc..