avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela Camelia Nicolae

Activitate Daniela Camelia Nicolae

Răspuns la discuția Somaj
adica sunteti administrator la srl?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
poti sa ii trimiti tu actiunea ea doar sa o semneze si sa o puna la posta iar ca adresa de corespondenta sa treci adresa si numele bunicii tale ca sa iti vina tie citatiile si hotararea.
Răspuns la discuția Plangere impotriva unui avocat
plangere pentru ce?plangerile impotriva oricui se depun la politie cu dovezile anexate-inregistrarile.politia cerceteaza dc s-a comis vreo infractiune.
la primarie, dar se cam refuza eliberarea unor copii dupa actele premergatoare.in aceste situatii se cere rectificarea titlului de proprietate si instanta cere primariei actele ce au stat la baza intocmirii titlului in cadrul procesului, altfel cei de la primarie refuza sa vi le dea.
Răspuns la discuția Nu am acces in propria locuinta
faceti plangere la politie, apoi sesizati un notar pentru deschiderea succesiunii, nu conteaza ca este sau nu ipotecata locuinta
in primul rand trebuie sa faceti cadastru, apoi sa va faca mama un contract de vanzare cumparare cu intretinere.cand veti fi dvs proprietar urmezeaza sa faceti proiect si autorizatie de demolare respectiv constructie.
Discuție Rol fiscal
un mostenitor de pe un titlu de proprietate are trecut la primarie un teren si o casa pe numele sau, "ARE ROL", plateste impozit de 40 de ani . primaria ii spune totusi sa faca succesiunea dupa defunctul pe al carui titlu se afla pentru a putea construi pe ace teren. Cum i s-a facut rol fiscal atunci?Ce rol are acest rol?
Răspuns la discuția Succesiune sau uzucapiune
am gasit in Filipescu-de pe el am invatat in facultate urmatoarea remarca:
" spanirea de catre unul din mostenitori a unui bun succesoral poate duce la dobandirea dreptului de proprietate prin uzucaPIUNE DACA A INTERVENIT O MANIFESTARE EXTERIOARA DIN PARTEA RESPECTIVULUI MOSTENITOR, care sa demonstreze ca a inteles sa transporte posesia din comuna, in eclusiva, adica s-a produs o intervertire in fapt a posesiei"
judecatorul, dar acesta va tine cont si de ce s-a propus de procuror
Răspuns la discuția Decontare factura
probabil ca este foarte mica aceasta cheltuiala si nu merita osteneala, nu prea aveti cum