avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate marta.i

Activitate marta.i

Multumesc pentru raspuns. Precizez ca si managerii sunt actionari. La impozitare v-ati referit strict la impozit sau si la cas, somaj, santate?
E posibil acordarea dividendelor diferentiat la aceeasi firma? adica toti actionarii sa ia dupa actiuni detinute si managerii sa mai ia in plus si pentru realizarea unor criterii economice prestabilite? sau asta din urma chiar daca e din profitul net, se considera venit salarial si se platesc contributii?
multumesc pentru raspuns.
e venit. Se pune pe 7813 (pana se ajunge la valoarea pusa anterior pe 6813, dupa care se pune pe 105)
deci : 212 7813 = 1428
Buna ziua

Daca unul dintre soti in timpul casatoriei urmareste pe celelalt punand micofoane in haine, in masina, in casa, celelalt poate face plangere la politie? Sau numai daca sunt divortati si stau in aceeasi casa?
Răspuns la discuția Fara permis
o cunostinta era sa piarda permisul pentru ca a trecut pe trecerea de pietoni, si omul nu mai era pe trotuar. A dat in judecata politia, si a castigat pentru ca nu se vedea numarul masinii pe filmul lor, deci nu au putut dovedi ca pe el au filmat.
Răspuns la discuția radire firma
din pacate nu a fost! Firma are un administrator unic plecat din tara de 2 ani. Cineva a facut stampila fara sa aiba actele firmei sau acordul administratorului!!!- numai la noi se poate si asta! Factureaza in prostie marfa si face ahizitii din strainatate pe firma fara sa intrebe nimeni cum?! Nici macar la finante nu e pe "lista neagra firma" cu toate ca nu are predate bilant, 101, etc.
Acel cineva mai are o firma inchisa deja pe care mai face facturi si acum. Ce se poate face?
Discuție radire firma
Daca o firma nu a predat bilant de 2 ani, nu a predat declaratia 101, nu se mai gaseste la sediul declarat, de ce nu pateste nimic?
Nu se radiaza din oficiu? Nici Finantele si nici Camera de comert nu face nimic? Poate sa stea linistit inca 10 ani asa?
Răspuns la discuția evidenta contabila CAR
asta ar insemna ca declaratia 204 nu depun?
Cine are obligatia sa depuna ? Daca depasesc valoarea stabilita de sattistica la introduceri adica 300000ron dar nu fac DELOC livrari in alte state, trebuie sa depun sau nu? Am citit legea, dar nu-mi e clara treaba