avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate ofeliadaniel

Activitate ofeliadaniel

Răspuns la discuția Nastere in Germania
mai ieftina adica sa suport o parte din costul acesteia?….. si cat la suta ar insemna aceasta?
Buna, sunt salariata in Romania, sotul in Germania..... sunt insarcinata in aproape 4 luni si as vrea sa nasc acolo. Am inteles ca s-ar putea pe asigurarea sotului de la locul de munca sau cu ajutorul unui formular de la Casa de Asigurari de Sanatate unde locuiesc. Am inteles ca la nasterea prin cezariana costurile sunt foarte mari si as vrea daca cineva stie concret sa-mi spuna cum as putea avita achitarea de catre mine a acestora.
Multumesc.
Buna ziua,

O jumatate de luna am lucrat pe o firma, am fost lichidata, si angajata pe cealalta firma cealalta jumatate de luna cu norma de 8 ore .

Va rog sa-mi spune-ti daca beneficiez si pe cealalta firma de deducere sau numai pe prima.

Va multumesc!
Buna ziua,
am o angajata care vine din concediul de crestere copil dupa 2 ani si vrea concediu fara plata 12 luni … se mai poate sau in ce caz se poate ?
Răspuns la discuția Folosire cont 117
multumesc pt raspuns
Buna ziua ! am platit la fondul de mediu contributii din anul 2009 , 2010 acum in ian 2014 ….. si stiu ca aceasta influenteaza contul 117 deoarece sunt cheltuieli care trebuiau inreg in anii respectivi… ma pute-ti sfatui ce inreg sa fac ?
Multumesc
in ce conditii se poate prescrie suma din debitul contului 461 (avansuri si nedecontate )
multumesc !
Răspuns la discuția Ce fac cu contul 461?
si eu as vrea sa stiu daca sumele din 461 debitor se pot prescrie ? si dupa cat timp ?
multumesc!
buna ziua !
in balanta unei sc exista sold debitor in 461 si sold creditor in 1068. ce se poate face cu aceste sume sa fie micsorate .
multumesc .
Buna seara ,

De vreo 7 ani platesc un credit ipotecar in jpy si acum as vrea sa schimb moneda in lei. Intrebarea mea este : trebuie facut un alt contract la notar ? si daca da ce comisioane ar fi ?

Multumesc !