avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate aly_yoana

Activitate aly_yoana

In favoarea cui ati semnat ca renuntati la copil? Cine v-a pus sa semnati?Nu trebuie sa dati nume, insa semnatura pe care ati dat-o, in anumite imprejurari poate fi nula.
In timpul casatoriei unul din soti, M, achizitioneaza cu banii proprii (despagubire in urma unui accident) un apartament pe care il trece atat pe numele sau cat si pe numele sotiei. Dupa 10 ani de la casatorie se despart in fapt, iar dupa 7 ani de la despartire este pronuntat divortul, mai precis in 2007, fara a se lichida comunitatea de bunuri, prin partaj.
Sotul ce a achizitionat apartamentul este in scaun rulant, datorita unui accident produs in timpul casatoriei.
Fosta sotie, de 10 ani, nu s-a interesat de imobil in nici-un mod.

Cum poate M si ce procedura legala trebuie sa urmeze pentru ca regimul comunitatii de bunuri sa inceteze, iar el sa fie singurul proprietar?
Răspuns la discuția examen licenta DREPT
Achizitionati cat mai multa bibliografie apoi, cu siguranta, veti sti.
Ce va face sa credeti ca nu are dovezi? Doar a trimis banii in baza unui mandat, ramburs la primirea coletului.Dovezi exista.
Sfatul meu este ca si dumneavoastra sa ii trimiteti banii inapoi, prin mandat postal, cu confirmare de primire si scuzele de rigoare, pentru ca daca nu vreti sa va continuati viata asa, asa ar fi cel mai corect.
Imprumul a fost girat? Exista codebitori?
Răspuns la discuția reabilitare
De ce esti uimit?Instantele din Romania sunt unice pentru sentintele date, Si pe mine m a mirat.Este vorba despre un vecin.Si pe el l a mirat sentinta la acea data insa s aresemnat si nu a mai facut recurs.
Va multumesc
Discuție reabilitare
SPETA :
In anul 2004, X primeste o condamnare de 5 ani cu suspendare pentru furt calificat. Din septembrie 2004 si pana in prezent nu a mai fost inculpat sau invinuit.In ce conditii poate fi ceruta reabilitarea si care sunt formele sub care poate fi ceruta?
[Editat - ordine fac moderatorii]

Sa stiti ca acordarea gradului are in vedere nu numai afectiunea, dar un rol important il joaca : alte venituri de care dispune persoana in cauza, daca este proprietar, ce bunuri detine
In concluzie, recunoasteti, ca, intentionat nu ati mai dorit sa platiti abonamentul, invocand motivul ca nu mergea bine, insa nu era mai bine sa solicitati firmei de telefonie asistenta prin service, si ulterior sa anuntati protectia consumatorului?

Nu puteti invoca aspectul ca ati semnat in locul bunicii deoarece ar insemna sa scoateti din buzunar o imputernicire prin care aveati dreptul sa semnati orice act in locul bunicii; nu cred ca aveti asa ceva.

Indirect ati contratat acel abonament pentru dvs, folosindu-l personal; firma de recuperare isi face treaba, iar dvs ar trebui sa va asumati raspunderea, sa platiti si sa suportati consecintele lipsei de prevedere de care ati dat dovada la incheierea abonamentului.
O veti primi la jumatatea acestei luni, deoarece se calculeaza cu o luna in urma, astfel in noiembrie veti primi pentru octombrie, septembrie nu intra in calcul.