avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate sperantagabi

Activitate sperantagabi

in2009 am cunparat pe firma SRL un autovehicul, de la o societate aflata in insolventa ,si pina in momentul de fata nu lam radiat de pe firma de la care lam cumparat ,acum asi dori sal radiez definitiv,ce acte imi sunt necesare pentru radiere definitiva ,adeverinta de atestare fiscala imi sunt necesare de la mbele firme ,sa intocmesc fisa de inmatriculare sau este suficienta numai fisa de radiere ,va multumesc
DACA AM AVUT CODDAMNARE CU SUSPENDARE DE TREIN LUNI SI DOI ANI DE INCERCARE PENTRU CONDUCERE CU ALCOLEMIE DE 1,25LA SUTA ,IN SENTINTA NU SA SPECIFICAT ANULAREA PERMISULUI , PERMISUL NU MIA FOST RETINUT, IN MOMENTUL CIND AM FOST OPRIT IN TRAFIC ,IN 2011 06AM INPLINIT UN AN DE LA COMUNICARE SENTINTEI , EU POSED PERMISUL IN MOMNTUL DE FATA DAR NU CIRCUL ,AR PUTEA FI CONSIDERATA INFRACTIUNE DACA ASI FI PRINS IN TRAFIC , SPECIFIC CA NU MI/SA COMUNICAT NICI O DATA SA PREDAU PRMISUL SI NICI IN SENTINTA NU SA SPECIFICAT CA MIAR FI ANULAT PERMISUL ,ASI PUTEA RAMINE CU PRMISUL IN COTINUA FARA SA MISE ANULEZA , VA MULTUMESC !
MAI ESTE RECUNOSCUT VECHIUL PERMIS CU CATEGORIA ,F , CUM SE PROCEDEAZA PENTRU REINOIREA PERMISULUI SAU SI AL CATEGORIEI DACA ESTE CAZUL
VA MULTUMESC!
daca un parinte are custodia unui minor ,poate parasi tara fara acordul celuilalt parinte? daca da ,cum se pune poblema cu dreptul la vizita,trbuie sa mergi in alta tara sati vizitezi minorul? in sentinta sa dat o adresa de catre autoritatea tutelara in tara adica in ROMANI ,acum trebuie sa ma duc sa o vizite in Spania de exemplu? Va multumesc!
daca am primit instintarea unei sentinte ,pe data de ex;01012012 cu drept de apel in 30 de zile car este data limita sa depun apelul 01022012 ?Va multumesc!
cum se interpreteaza? Se incredinteaza exercitarea autoritati parintesti reclamantului iar piritul pastreaza dreptul de a veghea asupra modului de crester si educaren a minorului ,ca drepturi are piritul si indatoriri? ,ce se intelege prin:dreptul de a veghea asupra moduli de crestere si educare? nu sa specificat in sentin dreptul la vizita pentru pirit Va multumesc!
cum pot afla detali despre o sentinta unui recurs , la care nu am primit nici nu raspuns sau vreo instintare din 03 11 2011 ,daca este posibil pe portalul electronic ,am incercat citeva variante dar fara rezultat ,miar fi de folos ca momentan sunt plecat din localitate Va multumesc!
IN URMA CU DOI ANI AM CUMPARAT AU MICROBUS ME LAM O FIRMA DIN ALT JUDET ACOLO A FOST SCOS DIN EVIDENTELE FINANCIARE EU NU LAM DECLARAT LA FINANTELE LOCALE , ACUM AM UN CILENT Sa il vind in republica moldova cum sa procedez cu cartea de identitat trbuie sa io dau ,sau trbuie sami aduca dovada de radiere si apoi sa ii dau cartea de identitate si cum sa intocmesc actele sa nu aiba probleme la vama ,eu am factura cum am cumparato
avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI AUTORITATI PARINTESTI privind minora reclamantei, adica mamei ,iar piritul pastraza dreptul de a veghea asupra modului de crestere si aducare a minorei , nu mi_ sa specificat ce drept la vizita am , si asi dori sa aflu in aceastsa situti , pot sa vrific minora la domiciliu unde locuieste , ce drept am la decizile luate de mama ei , daca mama ei doreste sa paraseasca tara inpreuna cu minora poate fara acordul meu , sau sasi stabileasca domiciliu in alta tara , sau in alta localitate fara acordul meu ,am cerut sa mi_se acorde custodie comuna , si nu sunt motive pentru care sa nu mise fi acordat , astept sugestile dumneavoastra ce asi avea de facut , mama minorei este dezintresata de minora o lasa in grija bunicilor mai tot timpul prcum si pe tota perioada divortului ,care sunt si mari consumatori de alcol , Va multumesc de sprijinul acordat!
care este diferenta intre apel si recurs,unde se judeca apelul de cine ,si unde se judca rtecursul si cine il judeca ,cdica tot acael judecator Va multumesc!