avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate silviu35

Activitate silviu35

Răspuns la discuția Mostenirea
MAMA poate sa imi interzica sa mai vin in apartament daca plec,ca baiat vreau sa imi fac un viitor,nu poti sta in apart o viata frate si sora ca mama sa zica ce va trebuie familie.
DAR viata trebuie traita singur nu pot sta sa fiu comandat de mama sa zica ca dupa moartea mea poti sa ma blestemi vezi ce iti fac,singuratatea nu e buna.
Discuție Mostenirea
TATA si mama snt trecuti pe apartament,tata decedat din 1999 dupa moartea lui nu sa facut dezbatere de mostenire,mama din 1996 e plecata din apartament a fost data in parasire de domiciliu,locuieste in alta parte,chitantele sunt pe numele sorei si ale mele.
DAR mama nu vrea sa faca dezbatere,eu locuiesc cu sora avem o virsta amindoi vrem sa ne facem o familie,daca unul din noi pleaca din apartament avem dreptul apoi pe partea tatalui.
MAMA ameninta daca plecati nu aveti ce cauta,in final am drept la apartament daca ma intorc inapoi.
CE sfaturi imi dati mama vrea sa stam impreuna sa nu ne facem o familie in apart care locuiesc cu sora sa nu aducem pe nimeni nu va trebuie familii,ce trebuie sa fac.
Răspuns la discuția Insolventa
ALTE cai de atac nu mai este sa imi recuperez drepturile banesti daca instanta mia respins dosarul ca firma e in insolventa,decit sa ii fac o plingere penala fostului angajator asta e procedura.
Răspuns la discuția Insolventa
IN final am pierdut tot ca client,dar administratorul care a avut firma cu nume x intrata in insolventa,si apoi sia deschis o alta firma cu o alta denumire pe numele lui poate sa ii se faca plingere penala si sa fie dat in judecata.
Discuție Insolventa
IN cazul in care o societate de paza este in insolventa,un reclamant deschide actiune civila de neplata orelor suplimentare ce proceduri se pot face ptr obtinerea drepturilor banesti.
DE pe o retea de socializare am primit niste msg in care fostul prieten al sorei mele,mia spus sa propun o intalnire ca imi da banii acesta prin orice metoda nu o lasa in pace,pot cere saitului de socializare sa imi dea toate datele scrise de el cod abonat etc sa le prezint politiei.
Răspuns la discuția contractul
PE adeverinta de la asociatie ptr caldura mia trecut valoare bonuri 164 si 573 lei net in mina.
Discuție contractul
IN contract e trecut 800 lei primesc bonuri de masa care nu sint trecute in contract,in mina primesc 573 lei cu un program de 8 ore este legal,sau ilegal cu banii care ii primesc in mina prea mult impozit este oprit care e calculul.
DE cind mi-am facut pensia privata fiind obligatorie atunci cind a venit legea,vreau sa renunt la ea si sa imi retrag banii opriti pot cere bancii unde mi-am facut pensia privata exista o lege care pot solicita banii.
Răspuns la discuția Angajatorul - nereguli
NU le are la dosar tot,doar copie dupa buletin si atit.