avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate cristinamuscau

Activitate cristinamuscau

Răspuns la discuția revisal
multumesc mult.
o zi buna si o primavara cat mai frumoasa
Discuție revisal
buna ziua,

Am si eu o intrebare, si anume:
Sunt de la o societate care a avut o firma specializata pentru completarea si transmiterea registrului de evidenta al asalariatilor, conf art 2 alin 8 din lg 500/2011, societate cu care am incheiat colaborarea, acum eu trebuie sa fac informare cum ca am societatea "x " nu se mai ocupa de comnpletarea si transmiterea revisalului.... ma puteti ajuta va rog cu un model sau macar art de lege pe care trebuie sa il specific.

multumesc.



Răspuns la discuția contract colectiv de munca 2012
multumesc
Răspuns la discuția contract colectiv de munca 2012
multumesc pentru raspuns si inca o intrebare ..cui ii revine obligativitatera ingheierii ccm la nivel de sector de activitate?
Răspuns la discuția contract colectiv de munca 2012
care este contractul colectiv de munca aplicabil incheiat la nivel superior?


buna ziua,

am o nelamurire legata de ccm , si anume:
vreau sa initiez incheierea unui contract colectiv de munca la nivel de unitate, avand in vedere ca nu mai existra ccm la nivel national si nici cele la nivel de ramura(multe au expirat), dupa care ma raportez?
legea dialogului spune ca trebuie sa inchei ccm iar hot. 1260/2011 spune care sunt sectoarele de activitate in functie de codurile caen.
dar de unde pornesc? ce am la baza ?


multumesc si astept un raspuns cat se poate de urgent .

buna ziua,

va rog spune-mi daca stie cineva...o persoana care a lucrat cu conventie civila in perioada 2006 -2009 si in aceasta perioada a avut si contract indv de munca la o societate , trebuie sa plateasca contributia la sananate acum?

multumesc si astept cat mai urgent un raspuns



Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
bunza ziua,

as dorii sa stiu care sunt demersurile pentru a putea angaja la o soc comerciala un cetatean din republica moldova?

trebuie sa isi scoata singur permisul de munca , dupa care ii intocmesc eu contractul ? eu aa stiu insa as dorii sa stiu ceva sigur.

multumes
Răspuns la discuția instalare revisal 2011
nici nu trebuie stearsa versinuea veche, pentru ca datele le preluati din aceea versiune, in niciun caz, acesta se arhiveaza si se patreaza la societate.
ceeace trebuie stres este versiunea de evaluare daca ati instatlat-o dar nu Revisal 206

instalarea este simpla , cititi cu mare atentie ghidul de instalare si utilizare de pe
[ link extern ] /
Răspuns la discuția precizari revisal
da se trec ,
in conformitate cu prevederile art. 3, alin.2, lit.g din H.G.nr.500/2011, dumneavoastra trebuie sa introduceti in programul revisal salariul, sporurile si cuantumul acestora ;
In acest caz in conformitate cu art.4, alin.2 din H.G.nr.500/2011 “ orice modificare a elementelor prevazute la art.3, alin.2, lit. a, c-g, se inregistraza in registru cel mai tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 zile lucratoare prevazut la art.17, alin.5 din Legea nr.53/2003 republicata. “

daca in cadrul societatii, in fiecare luna se modifica sporurile, atunci trebuie sa inregistrati aceste modificari si sa respectati termenul din articolul mentionat mai sus