avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate INVICTUS_5

Activitate INVICTUS_5

este corecta incheierea cim initial pe o durata de 2 luni, cu 8 ore/zi, 40/saptamana, o perioada de proda de 5 zile ptr. un necalificat? si apoi sa mai prelungesc cu inca 3 luni?
daca trimit in somaj 3 croitorese in primavara mai pot angaja altele?
este vb de unicul asociat , patronul si "intemeietorul" firmei.
Intr o s.c. o persoana poate avea si calitatea de administrator si sa fie angajat cu cim in functia de director general?
nu exista astfel de rubrica
imi trebuie la o banca ptr imprumut
societatea unde lucrez urmeaza de la inceputul lui 2012 sa ma trimita in somaj; eu in prezent sunt in co dar am nevoie de o adeverinta de venit si nu doresc sa mi o elibereze; ce pot face?
pe salariatul x firma doreste sa l bage in somaj, in preavizul de 20 de zile poate fi in concediu de odihna care i se cuvine pe anul in curs?
incetarea unui cim pe perioada determinata mai trebuie operata in registru? sau inceteaza de la sine?
1. daca un sofer automacaragiu, caruia i s-a facut avizul psihologic in luna mai anul curent, i s-au facut 2 referate in legatura cu comportamentul lui si cererea de a l reexamina psihologic, este legal ca societatea sa l trimita la examinare.
2.Se poate face o anexa la contrcactul colectiv de munca prin care sa se specifice posibilitatea angajatorului ca atunci cand se constata ca un salariat este sub influenta bauturilor alcoolice sa l poata testa pantru a dovedi starea de betie?