avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate nite

Activitate nite

As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi?
casa este de la parintii sotiei si are act de vanzare cumparare. toate acestea au fost facute inaintea casatoriei.
Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate divorta la notar daca ambii soti sunt deacord si daca are dreptul la pensia alimentara copilul chiar daca nu sunt inca divortati. Casa in care a locuit sotul este trecuta pe numele sotiei inainte de casatorie. Sotul are vreun drept la casa?
Bine. Va multumesc de informatii.
Dosarul a fost depus din luna decembrie si mi sa zis ca intru in drepturi de la 01.01.2014 adica pe 21 ianuarie trebuia sa imi vina indemnizatia de insotitor ca asa primesc pensia. Nu a venit nici pe 21 februarie.
Sunt persoana dializata cu decizia de invaliditate grav +insotitor intrand in drepturi de la 01.01.2014. Astazi 21 ianuarie am primit cuponul de pensie dar fara nici un fel de marire. ce trebuie sa fac in privinta aceasta?
Mentionez ca pana pe 01.01.2014 am avut pensie de invaliditate gradul accentuat.
Sunt elev am dosar de cercetare penala pentru furt.faptele comise au fost in afara orelor de curs.Am fost sanctionat in cadru scolii cu scaderea notei la purtare, 3 zile de exmatriculare si munca in folosul scolii.Furtul nu a fost comis in timpul orelor de curs.As dori sa stiu daca este normal din punct de vedere al scolii sa mi se aplice asemenea ''pedepse'' o data ce nu am fost in timpul orelor de curs si inafara scolii...
va multumesc pentru informatii!
Am fost prins de un polistist ca am furat.sunt la prima abatere.dosaru a ramas in politie.As dori sa stiu daca figurez in vreun fel in in cazier daca am primit o amenta si nu sa mai ajuns in judecatorie.
Am fost concediat cu art.248 alin.1 lit ‘’e’’ din Codul Muncii.
As dori sa stiu daca am dreptul la somaj sau la concediu medical.
Va multumesc! Cu respect Nite Vasilica Gabi